ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στο νεοϊδρυόμενο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, έχει πλέον τοποθετηθεί ένα εξαιρετικό, χειροποίητο σκαλιστό μαρμάρινο προσκυνητάρι, το οποίο κοσμεί το εσωτερικό του Ιερού Ναού.

Το προσκυνητάρι αυτό φιλοτεχνήθηκε εξ ολοκλήρου από τον κ. Κωνσταντίνο Γαλάνη ,από το Λυγουριό, ο οποίος, εκτός από το ότι προσέφερε ευγενώς τα μάρμαρα, εργάστηκε με αγάπη και μεράκι, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αναδεικνύει την ιερότητα του χώρου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Γαλάνη για τη μεγάλη αυτή δωρεά και την καλλιτεχνική του προσφορά, η οποία αποτελεί στολίδι για την Εκκλησία μας και πηγή πνευματικής ευλογίας για όλους τους πιστούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά φυλάκιση χωρίς αναστολή γιατί βασάνιζε και σκότωνε γάτες – Τι εξόργισε την εισαγγελέα

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: 15 συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Καλή, δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου : Άγιος Ανδρεας, προστάτης των ψαράδων και των ναυτικών

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο της ΑΛΕΑΣ Μπελίτση Γεώργιο

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στις πολύχρυσες Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα, τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Αναστάσιος Γανώσης: Ηρώδιο Βραδιά Μνήμης για την Μαριάννα Βαρδιονογιάννη

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρικός εσπερινός στους ιερούς ναούς των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»

AGGELOS DRITSAS

6η διεθνής έκθεση VERDE.TEC: 29 – 31 Μαρτίου 2024

AGGELOS DRITSAS