Στις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου και της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στο ιστορικό κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας, συζητήσαμε με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων για τις έως τώρα δράσεις της ΔΕΠ , τα αναπτυξιακά επιχειρησιακά προγράμματα που είναι σε εξέλιξη αλλά και για αυτά που θα ακολουθήσουν, τον βαθμό απορρόφησης και τις αντίστοιχες στοχεύσεις ανά περιφέρεια.

Τονίσαμε για άλλη μια φορά την ανάγκη σχεδιασμού και δημοσίευσης προσκλήσεων προγραμμάτων ενίσχυσης των πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων, στηρίζοντας, έτσι, μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων της Αργολίδας που έχουν ανάγκη στήριξης για τον εκσυγχρονισμό τους.
Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Κέρκυρας και τον πρόεδρο κ.Μουζακίτη για την υπέροχη φιλοξενία.


