ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Εισαγγελική έρευνα για ενδεχόμενη παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες ξεκινά η Εισαγγελία πρωτοδικών για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Η έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, έχει στόχο να διακριβωθεί αν ο κ. Κασσελάκης έχει παραβιάσει τον νόμο για τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν την απαγόρευση συμμετοχής σε διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα πραγματική ή καταστατική στην αλλοδαπή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η εισαγγελική παρέμβαση ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων περί δανείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, διά μέσου εταιρείας του στην Αμερική, στο ταμείο του κόμματος προκειμένου να γίνουν πληρωμές σε εργαζόμενους σε ΜΜΕ. 

Για την υπόθεση υπήρξε δημόσια αντιπαράθεση με αφορμή την απόλυση από τον κ. Κασσελάκη, του μέχρι πρότινος οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θύμιου Γεωργόπουλου. Ο τελευταίος σε πρόσφατη ανάρτησή του ανέφερε ότι το επίμαχο δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε στον λογαριασμό της Left Media ΑΕ, ουσιαστικά χωρίς να χρειάζεται, καθώς το δώρο και η μισθοδοσία των εργαζομένων είχε ήδη καταβληθεί. Έτσι, σύμφωνα με τον μέχρι πρότινος οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσό επιστράφηκε “στις 4/1/2024 μόλις μας έγιναν γνωστά τα στοιχεία του λογαριασμού που έπρεπε να κατατεθεί η επιστροφή της (αχρησιμοποίητης) τραπεζικής οφειλής”.

Την έρευνα με εντολή του κ. Ελευθεριάνου ανέλαβε ο Εισαγγελέας Δημήτρης Νομικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μια δράση της εταιρείας “Κωτσόβολος” που αποσκοπεί στην ευζωΐα των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!!!

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

AGGELOS DRITSAS

Βρέθηκε νεκρός στο Παράλιο Άστρος με τα ρούχα στεγνά

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γεωργόπουλος : Να ευχηθώ καλή αρχή και καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών, που μας έχουν ανάγκη.

AGGELOS DRITSAS

ο Γραμματέας και υποψ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος θα επισκεφθεί την Αργολίδα 

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ενδείξεις για πιο χειμωνιάτικο καιρό με κρύο από τις 10 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης

AGGELOS DRITSAS

Ιερά Μονή Καρακαλά – Εκεί όπου ο Άγιος Δημήτριος ανοίγει την κλειδωμένη πόρτα για να βοηθήσει τους πιστούς ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με το επιβλητικό σκόρ 6-0 έχασε ο Πανναυπλιακός από την Θήβα,

AGGELOS DRITSAS

Σε μια βραδιά γεμάτη μελωδία, αρμονία και καλλιτεχνική ευαισθησία,

AGGELOS DRITSAS

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

AGGELOS DRITSAS