ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε μια όμορφη εκδήλωση, γεμάτη ζεστασιά και αθλητικό πνεύμα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025, στο Φουγάρο Artcenter στο Ναύπλιο, η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 και Α2 Κατηγορίας, καθώς και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Παράγοντες, εκπρόσωποι και φίλοι των ποδοσφαιρικών σωματείων έδωσαν το «παρών», επιβεβαιώνοντας ότι το ποδόσφαιρο παραμένει η κορυφαία συλλογική δραστηριότητα που ενώνει την αθλητική οικογένεια της Αργολίδας. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργικό διάλογο, καθώς όλοι αντάλλαξαν απόψεις για τη νέα χρονιά και τις προκλήσεις που έρχονται.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας «Ο Προμηθέας» κ. Παναγιώτης Κοντός, συνοδευόμενος από μέλη του Συνδέσμου,καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Χαρίλαος Νενεκούμης, μαζί με τα μέλη κ. Παύλο Τσιτουρίδη και κ. Βασίλειο Αθανασόπουλο.

Η παρουσία τους κατέδειξε για μία ακόμη φορά τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων του ποδοσφαίρου στην Αργολίδα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Βασίλης Σιδέρης, υπογράμμισε στον χαιρετισμό του τη σημασία της συνεργασίας και της ενότητας, τονίζοντας ότι η Ε.Π.Σ. Αργολίδας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των σωματείων, στηρίζοντας το έργο τους μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά το αργολικό ποδόσφαιρο ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε η ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα: Η Πρώτη Φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2025. Η έναρξη του Πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας ορίστηκε για τις 27-28 Σεπτεμβρίου 2025.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Οκτωβρίου 2025. Η διαδικασία της κλήρωσης, που πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον, κύλησε ομαλά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, καθώς διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια που θα ανοίξουν την αυλαία των φετινών διοργανώσεων.

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας συνεχίζει να επενδύει στη διαφάνεια, στην αναβάθμιση των διοργανώσεων και στη στήριξη όλων των συντελεστών του ποδοσφαίρου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους διαιτητές,παρατηρητές και τους παράγοντες.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης απηύθυναν εγκάρδιες ευχές: «Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, δύναμη, πολλές επιτυχίες και πάνω απ’ όλα με ευγενή άμιλλα και σεβασμό στο άθλημα που αγαπάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυπελλούχος Αργολίδας αναδείχθηκε ο Παναργειακός 

AGGELOS DRITSAS

Φύλλο και φτερό από σήμερα οι τραπεζικοί λογαριασμοί με νέα εφαρμογή της ΑΑΔΕ

AGGELOS DRITSAS

Τρεις αθλήτριες του Φείδωνα Άργους κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και Νεανίδων

AGGELOS DRITSAS

LIVE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός: Για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τα παιδιάς μας, για τους γονείς μας

AGGELOS DRITSAS

Συγκινεί το βίντεο από το reunion συμμαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Αργολίδα: Σε κατάσταση συναγερμού όλοι οι ΤΟΕΒ για τον Ανάβαλο

AGGELOS DRITSAS

Η στιγμή της έκρηξης της φωτοβολίδας που σκότωσε τον 33χρονο Μανώλη

AGGELOS DRITSAS

Με λαμπρότητα η Νεμέα γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Γεώργιο.

AGGELOS DRITSAS

Κυρία ζητάει εργασία για φύλαξη ηλικιωμένων στην πόλη του Άργους!

AGGELOS DRITSAS

Διάλεξη στο Ναύπλιο: «Θεόφιλος, ο οπλαρχηγός της ελληνικής ζωγραφικής»

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παρ. Θυμαράς, γνωστός ως Σπετσιώτης

AGGELOS DRITSAS