ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον καρκινοπαθή που έβαλε τέλος στη ζωή του

O Yπουργός Υγείας σε συνέντευξη του στο MEGA μίλησε για την αυτοκτονία του Hρακλειώτη Γιάννη Τουρνά, καρκινοπαθής, ο οποίος δεν άντεξε να περιμένει το φάρμακο για την χημειοθεραπεία και προέβη στην αυτοχειρία.

Με παρέμβασή του στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 72χορνου, έδωσε εξηγήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση.«Είχαμε κλείσει στον ασθενή, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μας σύστημα, ραντεβού για να λάβει τη θεραπεία του στις 4/3, αλλά εκείνος δεν προσήλθε». Και συνέχισε: «Επειδή ακούστηκε ότι την ευθύνη την έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω της ελλείψεως της ετοποσίδης, αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Η ετοποσίδη είναι ένα φάρμακο φθηνό, των 11 ευρώ, υπήρχε σε έλλειψη για μερικές ημέρες. Είχαμε παρέμβει άμεσα από το υπουργείο και είχαμε εξασφαλίσει μέσω του ΙΦΕΤ παραγγελία άμεσα. Τώρα γίνεται κανονική εισαγωγή, έχει αποκατασταθεί πλήρως η έλλειψη».

«Το PET SCAN είναι μια πολύ βαριά εξέταση, δεν υπάρχει σύστημα Υγείας που να έχει πληθώρα PET SCAN, αυτό δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να γίνει. Κάποια μικρή αναμονή πάντα υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον υπουργό: «Το φάρμακο θα το έπαιρνε ο ασθενής. Αν δεν το βρήκε μία φορά, βρέθηκε φάρμακο, κλείστηκε ραντεβού και δεν ήρθε. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκου, έχουμε κάνει εισαγωγή, έχουμε διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με την τιμή του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξύπνησε μνήμες της προσφυγιάς ο περίπατος στο Συνοικισμό Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του αγώνα Run Greece στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ο Προφήτης Ηλίας θα εορταστεί και εφέτος.

AGGELOS DRITSAS

Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Η ανάδειξη του Ασκληπιείου Επιδαύρου στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δείξαμε την κατεύθυνση, Ενωμένοι.

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ : Κάποιοι αργά χθες το απόγευμα δεν σεβάστηκαν τους συμπολίτες τους

AGGELOS DRITSAS

 Θρήνος για τους τέσσερις νεκρούς στη σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο – Ήταν μόλις 20-25 ετών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με παρεμβάσεις των επικεφαλής των τριών Δημοτικών παρατάξεων της Ερμιονίδας αλλα και δύο μελών του ΔΣ του ΠΕΡΠΟΣΕ

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ποδόσφαιρο Αργολίδας: Τα αποτελέσματα της Α1 και της Α2 κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός-Ρόδος αύριο στο ΔΑΚ Άργους στις 16:00.

AGGELOS DRITSAS