ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου θα ηχήσει το πρώτο κουδούνι στην Ερμιονίδα και οι σχολικές αυλές θα γεμίσουν ξανά με παιδικά χαμόγελα και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά που θα προσφέρει στα παιδιά μας γνώση, εκπαίδευση, ενσυναίσθηση, πληροφορία και δημιουργικότητα.

Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, στηρίζοντας έμπρακτα την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών, με σκοπό να δημιουργήσουμε σχολεία αντάξια των ονείρων και των δυνατοτήτων των παιδιών μας.

Πέρα από τις καθημερινές παρεμβάσεις και εργασίες που υλοποιούνται στα Σχολεία της Ερμιονίδας μας, ο Δήμος μας:

υπέβαλε 2 αιτήσεις, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο αξιολόγησης και σύντομα περιμένουμε την απόφαση ένταξης για να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στο Πρόγραμμα «ΑΘΗΝΑ» για την ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Νηπιαγωγείου (Π./Υ 98.359,94€) και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου (Π/Υ 310.890,67€).

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ», το οποίο χρηματοδοτεί την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης.

Υπέβαλε φάκελο, ο οποίος πέρασε την Α’ φάση αξιολόγησης και αναμένεται η απόφαση υπαγωγής στη Β’ φάση του Υπουργείου στο Πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ» για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Ερμιόνης Π/Υ 400.940,00 €.

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα και εξασφάλισε την «Κατασκευή 6 έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων»

Φέτος, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να νιώθουμε υπερήφανοι καθώς ξεκινά και η λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κρανιδίου, δίνοντας μια νέα ευκαιρία σε νέους και ενήλικες να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν επαγγελματικά εφόδια και να χτίσουν νέες προοπτικές.

Αγαπητά μου παιδιά,

Να θυμάστε πως Εκπαιδεύοντας το μυαλό, χωρίς να εκπαιδεύσετε την καρδιά, δεν είναι καθόλου εκπαίδευση… Να εργάζεστε σκληρά, να είστε καλοί και θα συμβούν εκπληκτικά πράγματα!

Κι όπως, πολύ σοφά, έχει πει, η Πακιστανή ακτιβίστρια και κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης, μόλις στα 17 της χρόνια, Μαλάλα Γιουσαφζάι:

«Ένα βιβλίο, ένα στυλό, ένα παιδί και ένας δάσκαλος μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο».

Καλή σχολική χρονιά σε όλη την Ερμιονίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Άργους Μυκηνών: Οι δημότες ξέρουν ότι ο Δ.Καμπόσος είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται ο τόπος και το δηλώνουν!

AGGELOS DRITSAS

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και θέαμα έζησαν οι παρευρισκόμενοι του Τελικού

AGGELOS DRITSAS

22 τροχαία με δυο νεκρούς τον Δεκέμβριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Με την τελευταία αυτή παράσταση έκλεισε και ο κύκλος των εκδηλώσεων του 34ου Φεστιβάλ Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Ρόδος | Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ | Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Περισσότερα από 100 μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

“Το συναξάρι της Αργυρώς της λεπρής”: Ομιλία στο Κιβέρι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο 6ος Δρόμος Κάστρου Άργους

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: Κόμβος Ταμπάκη- Τροχαίο με τραυματισμό του οδηγού μηχανής delivery ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS