ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2024🎭

Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2024 το οποίο αποτελεί μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν ήδη με το πετυχημένο άνοιγμα του Τριωδίου και ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παιδικά πάρτι, φεστιβάλ σοκολάτας, συναυλίες, γαϊτανάκια, χορευτικά από τμήματα πολιτιστικών συλλόγων, πάρτι στους δρόμους και τις γειτονιές ολόκληρου του Δήμου, ντόμινο, αναγενησιακά δρώμενα, παρέλαση καρναβαλιστών και την καύση του Καρνάβαλου.

👉 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλές Απόκριες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Ναυπλιέων, παραμένοντας διαχρονικά τόπος ελκυστικός και φιλόξενος κάθε έκφρασης ή καλλιτεχνικής αναζήτησης, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να χαρίσει στον καθένα την δική του θέση στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει! Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι ανέκαθεν είχε τη δική του ιστορία, την οποία τιμάμε, όπως τιμάμε και την τοπική παράδοση όλων των δημοτικών κοινοτήτων μας και την εκφράζουμε μέσα από τις εκδηλώσεις μας. Ωστόσο, φέτος, εγκαινιάζουμε και νέες δράσεις και δρώμενα, σε μια ουσιαστική προσπάθεια να προσφέρουμε περισσότερο πολιτισμό, διασκέδαση και χαρά και να προσελκύσουμε ακόμα και εκείνους που δεν… ενθουσιάζονται με τις Απόκριες!».

Δείτε όλο το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://nafplio.gr/…/6809…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Τα παιδιά και των τριών τμημάτων του 2ου Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, επισκέφτηκαν το Βυζαντινό Μουσείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά την Ημέρα της Γυναίκας

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις μηνός Αυγούστου 2024: Σε δύο δόσεις οι καταβολές – Όλες οι λεπτομέρειες

AGGELOS DRITSAS

Η Ελλάδα έχει το πιο αργό, ακριβό και αναξιόπιστο ίντερνετ

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ: Δράση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Παίγμα” με το 2ο Λύκειο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πορταριά

AGGELOS DRITSAS

Συμφωνία Δημιουργίας : Ο κ. Δούρος, μετά την πρόσκληση που του επιδόθηκε, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει από καιρό

AGGELOS DRITSAS

Θέσεις εργασίας για συσκευαστές συσκευάστριες στην εταιρία Ι.ΠΑΝΑΓΗΣ-Β.ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ Ο.Ε. “MIDEA FRUIT”

AGGELOS DRITSAS

Οι κατασκευαστές υπολογιστών σπεύδουν να υιοθετήσουν το ARM-based Snapdragon X Elite

AGGELOS DRITSAS

3ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου 2024.

AGGELOS DRITSAS

Ελένη Γκαμίλη Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας: “Καμία ανοχή στον υποβιβασμό του Δημοτικού Συμβουλίου”

AGGELOS DRITSAS