ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ

Τσίκνισμα για όλα τα βαλάντια

Οπως είναι λογικό, η σημερινή Πέμπτη είναι αφιερωμένη μεταξύ άλλων στο… τσίκνισμα! Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες για το σπίτι, προκειμένου να τσικνίσουν οικογενειακά και να απολαύσουν την Τσικνοπέμπτη σε ένα περισσότερο οικείο περιβάλλον.

Ασφαλώς υπάρχουν κι εκείνοι που θα επιλέξουν τις λύσεις των ψητοπωλείων για να προμηθευτούν έτοιμο κρέας, όπως υπάρχουν κι εκείνοι που θα προχωρήσουν σε εξόδους ώστε να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη εκτός σπιτιού. Σε εποχές βέβαια σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, οι έξοδοι γενικά είναι περιορισμένοι, ωστόσο οι καταναλωτές αναμένεται να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη σημερινή συγκυρία και να απολαύσουν το κρέας σε όλες τις παραλλαγές είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πωλήσεις σε κρέας από τα κατά τόπους κρεοπωλεία εντός κι εκτός συνόρων κέντρου είναι ικανοποιητικές, ενώ ήδη από χθες έχουν φθάσει στα επίπεδα της περσυνής χρονιάς. Αναφορικά με τις ελλείψεις που υπήρχαν σε αμνοερίφια, αυτές δεν φαίνεται να υφίστανται στην αγορά, αν και για πάρα πολλούς γνωστούς λόγους, οι ποσότητες αμνοεριφίων είναι μειωμένες σε σχέση με παλαιότερα χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών νομού Ηρακλείου κ. Λευτέρης Ντουράκης, επισημαίνει την επάρκεια της τοπικής αγοράς τόσο σε ποσότητες όσο και σε ποιότητες.

Ο ίδιος αναφέρει ότι οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν κρέατα τα οποία και μπορούν να μπουν ευκολότερα είτε στο φούρνο, είτε στη σχάρα για να ικανοποιήσουν το αίσθημα του τσικνίσματος.

«Οι περισσότεροι καταναλωτές έρχονται στα κρεοπωλεία για μπριζόλες και πανσέτες, για τα κρέατα δηλαδή που μπαίνουν εύκολα στη σχάρα» αναφέρει ο κ. Ντουράκης για να προσθέσει:

«Οι καταναλωτές βέβαια ζητούν κι άλλα είδη κρεάτων, όπως είναι τα μεγάλου μεγέθους μπιφτέκια για σχάρα και κάποιες μαριναρισμένες επιλογές που πλέον παρασκευάζουν οι κρεοπώλες και προσφέρονται έτοιμες προς τους πελάτες. Αυτό το είδος του κρέατος αποτελεί πλέον μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου αναφέρει πως οι τιμές δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με την περσυνή χρονιά, ωστόσο ούτως ή άλλως υπάρχουν στα κρεοπωλεία όλες οι επιλογές, από το φθηνότερο κρέας έως και το ακριβό, ανάλογα με τα γούστα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε νοικοκυριού.

«Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, καλή Τσικνοπέμπτη και μια καλή Σαρακοστή στη συνέχεια και να καλέσουμε όλους τους πολίτες να επιλέξουν τα τοπικά κρεοπωλεία» τονίζει ο κ. Ντουράκης για να προσθέσει:

«Οι καταναλωτές θα βρουν πολύς καλής ποιότητας κρέας και άριστη εξυπηρέτηση προκειμένου να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη τους».Γιάννης Ζωράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόστιμα – φωτιά για όσους δεν διασυνδέσουν εγκαίρως τις ταμειακές μηχανές με τα POS

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου για την απώλεια του δικηγόρου Γαλιώτου Αριστείδη

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Έκοψαν την πίτα τους οι χειμερινοί κολυμβητές στην Αρβανιτια στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο φαρμακείο του ελληνικού κράτους γίνεται μουσείο

AGGELOS DRITSAS

Σάλος και οργή με τον ΕΦΚΑ: Ντροπή – Κόβει τα φάρμακα – Δείτε σε ποιους και γιατί

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Τροχαίο. Εκτροπή μηχανής επάνω σε διαφημιστικές πινακίδες ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η ομορφιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου..

AGGELOS DRITSAS

Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, χρειάστηκε αλλαγή Δημοτικής Αρχής, για να γίνει .

AGGELOS DRITSAS

Η Υπογραφή Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ποιος κόβει τα δέντρα της Καραθώνας;

AGGELOS DRITSAS

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ …ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΓΙΟΥ .

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Oρκωμοσία του δημοτικού συμβούλου Β Βασιλόπουλου.

AGGELOS DRITSAS