ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τσικνοπέμπτη σήμερα και σε Τολό, Νέα Τίρυνθα, Αγία Παρασκευή – Τσέλο, Ασίνη, Πουλακίδα και φυσικά στο Ναύπλιο διοργανώνονται εκδηλώσεις με κύριο “συστατικό” το τσίκνισμα και το αποκριάτικα γλέντια. 

Αναλυτικά:

Τολό, ώρα 12:00 

Ο Δήμος Ναυπλιέων , η Δημοτική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Τολού με dj, μουσική και τσικνίσματα. 

Ναύπλιο  Από ώρα 13:00 έως 18:00

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης «Το Ανάπλι» διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και τσικνίσματα στις οδούς Άργους και Αιγίου . 

Νέα Τίρυνθα, ώρα 17:00 

Η Δημοτική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας πραγματοποιούν παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές ,μουσική, dj και πολύ… πολύ κέφι! 

Αγία Παρασκευή –- Τσέλο , ώρα 17:30 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Τσέλο διοργανώνει αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές , μουσική , χορό και πολύ κέφι!

Ασίνη , ώρα 18:00 

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς , μουσική, χορό και … αερόστατα! Συνοικία 

ΠΡΟΝΟΙΑ Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως , ώρα 19:30 

Φέτος η Πρόνοια θα ξαναζήσει το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης όπως παλιά , δηλαδή θα έχουμε ένα προνοιώτικο ξεφάντωμα . 

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάζεται με τους πιο ειδικούς στη χαρά … τα παιδιά της πόλης που θα αναλάβουν να γεμίσουν με κέφι και γιορ τινή διάθεση την αγαπημένη γειτονιά του Ναυπλίου . » 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αναλαμβάνουν δράση στην πλατεία του σχολείου τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ουΔημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας έρχονται να χαρίσουν τη δική τους πινελιά στη δράση . 

• Τα Μουσικά Σχολεία της Αργολίδας , της Καστοριάς και της Δράμας συνεργάζονται για μια βραδιά γεμάτη μουσική , χορό , τραγούδι ,παράδοση, κέφι και χαμόγελα πολλά . Πουλακίδα, ώρα 20:00 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας πραγματοποιεί , στην κεντρική πλατεία του χωριού , βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύναξη όλων των Αγίων της Μητροπόλεως Αργολίδας στο Αγίο Αναστασίο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

BINTEO : 18 χρόνια κάθειρξη στον οδηγό και 15 χρόνια στον συνοδηγό για τον θάνατο της Νάντιας

AGGELOS DRITSAS

Τιμή και χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου Φιχτίων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Προβληματισμός για τις κλημεντίνες και τα nova – Καλή χρονιά για το πορτοκάλι

AGGELOS DRITSAS

15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

AGGELOS DRITSAS

5 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει το Dojang Argos Taekwondo Club με 5 μοναδικές δράσεις!

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Messenger – Τι μπορείτε να κάνετε

AGGELOS DRITSAS

Σας προσκαλούμε για ακόμη μία χρονιά, στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

 ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Σπετσών Αποκτά Νέο Στόλο Ηλεκτρικών Οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS