ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στο twitter με την ατάκα του Δ.Κουτσούμπα για φοιτήτριες και «sugar daddies» – αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Τι είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το σκανδιναβικό μοντέλο στην Παιδεία που έχει θέσει στον δημόσιο διάλογο το ΠΑΣΟΚ.

Τα πυρά κατά ΝΔ, αλλά και ΠΑΣΟΚ και το αμφιλεγόμενο σχόλιο για το «σκανδιναβικό μοντέλο» που προτείνει η Χαρ. Τρικούπη – «Θεσμοθετείτε πτυχία με τιμή, αντί για πτυχία με αξία, όπως ζητάνε οι φοιτητές», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Μια άλλη πτυχή της επιβολής των διδάκτρων έθεσε δημόσια, από το βήμα της Βουλής, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της ομιλίας του επί της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ για την πρόταση του σκανδιναβικού μοντέλου που έχει θέσει τις τελευταίες μέρες στον δημόσιο διάλογο, λέγοντας που η επιβολή διδάκτρων έχει οδηγήσει φοιτήτριες σε αναζήτηση sugar daddies για να πληρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται.

«Για το ανέκδοτο του σκανδιναβικού μοντέλου, ούτε οι Σκανδιναβοί δεν σας πιστεύουν, αφού κι αυτοί έχουν πάρα πολύ πικρή πείρα από την επιβολή διδάκτρων που οδηγούν ακόμα και σε αυτή τη σαπίλα. Νέες κοπέλες, φοιτήτριες, να οδηγούνται να αναζητούν sugar daddies για να χορηγήσουν τις σπουδές τους. Με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά. Τα ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ατάκα αυτή του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ προκάλεσε χαμό στο twitter με αρκετούς χρήστες

Αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Η ΝΔ δια του εκπροσώπου Τύπου Νίκου Ρωμανού δήλωσε: «Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα». Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη».

Και από το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Κουτσούμπας τόνισαν: «Η αγωνία του κ. Κουτσούμπα να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος. Δεν περιμέναμε από τον Γραμματέα του ΚΚΕ τέτοιο σεξιστικό παραλήρημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Street music στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Αναβίωσε στο χωριό Λίμνες της Αργολίδας το έθιμο με τα πατίνια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στην Τροιζηνία: Νεκρό αγόρι στο Διαβολογέφυρο

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -ΤΟΜΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Δυνατό φιλικό του Παναργειακού με Παναθηναϊκό Β΄ αλλά έμεινε στο 0-0

AGGELOS DRITSAS

Καύσωνας: “Καήκαμε” για 7η συνεχόμενη μέρα στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ένα βήμα μπροστά. Γιάννης Τσαμαδός. Αντιδήμαρχος. Καθαριότητας.

AGGELOS DRITSAS

Ιερός Καθεδρικός Ναός Ύδρας | Ο εορτασμός του Αγ. Ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Νέος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Τολού 

AGGELOS DRITSAS

Τρεις αθλήτριες του Φείδωνα Άργους κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και Νεανίδων

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερή Λευκή Νύχτα με πλήθος κόσμου στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS