ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Άστρος: Γιορτάζουν τη φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών στη λιμνοθάλασσα Μουστού

Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για να περάσουμε μια ξεχωριστή ημέρα κοντά στη φύση με δράσεις αφιερωμένες στη φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών! 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 10:00-13:00 στο πανοραμικό σημείο του υγροτόπου (πλησίον της επαρχιακής οδού Άστρους – Λεωνιδίου) και θα περιλαμβάνει παρατήρηση πουλιών, περιβαλλοντικές δραστηριότητες για παιδιά, καθώς και πεζοπορία προς τα παρατηρητήρια περιμετρικά του υγρότοπου. 

Η περιβαλλοντική αυτή δράση διοργανώνεται από τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου στο πλαίσιο της φετινής Γιορτής των Πουλιών και υλοποιείται υπό τον συντονισμό της Ελληνικής Ορνιθολογική Εταιρείας με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό. 

“Η Γιορτή Πουλιών2023 είναι ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες και συντονίζει η παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των BirdLife International. 

Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από Ελληνική #ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, εταίρο της BirdLife στην Ελλάδα. 

Kύριος εκδήλωσης είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη των μεταναστευτικών πουλιών, των περιοχών αναπαραγωγής τους, των ενδιάμεσων σταθμών στις μεταναστευτικές τους διαδρομές και των τόπων διαχείμασής τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΔΩΡΑ ΓΚΙΩΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΚΑΡΗ ΓΙΑ ΔΕΥΑΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Επόμενο βήμα στη μάχη κατά της πανδημίας το κοινό εμβόλιο “γρίπης-κορονοϊού”

AGGELOS DRITSAS

Έβαλε στη στάση τον καναπέ του σπιτιού του

AGGELOS DRITSAS

Εντυπωσιάστηκαν οι Γάλλοι μαθητές από την ιστορία του Δημαρχείου

AGGELOS DRITSAS

Η εικονική επιχείρηση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας στον τελικό του Junior Achievement Greece

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μυστήριο με την εξαφάνιση του Χρήστου Καριοφύλλα που αγνοείται από το 2015 – «Ζω μόνο για να βρω την αλήθεια» λέει ο 24χρονος γιος του

AGGELOS DRITSAS

Σε διαβούλευση το νέο εργατικό νομοσχέδιο – Αλλαγές σε ΕΡΓΑΝΗ, προσλήψεις, ψηφιακή κάρτα κ.ά.

AGGELOS DRITSAS

Μια δράση της εταιρείας “Κωτσόβολος” που αποσκοπεί στην ευζωΐα των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!!!

AGGELOS DRITSAS

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Όλη η διαδικασία βήμα βήμα

AGGELOS DRITSAS

Πως κατάφερε ο Δήμος Ερμιονίδας να είναι 1ος στην ανακύκλωση – Έλαβε ως ανταμοιβή 100.000€ από τον ΦΟΔΣΑ

AGGELOS DRITSAS

Ευχόμαστε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά

AGGELOS DRITSAS