ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς: «8 Μαρτίου: Για τις γυναίκες της ζωής και της δημιουργίας»

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου είναι μία ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις γυναίκες, μητέρες, συζύγους και κόρες για την ανεκτίμητη προσφορά τους σε όλες της πτυχές της ζωής καθώς και στη συνοχή, στην πρόοδο και στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Καθημερινά αγωνίζονται στον οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό και οικονομικό στίβο πολλές φορές υπό αντίξοες και άνισες συνθήκες και ενάντια σε παγιωμένες προκαταλήψεις και άδικες διακρίσεις.

Αυτές τις δύσκολες συνθήκες έχουμε χρέος ως άνθρωποι, ως πολιτικοί και ως κοινωνία να τις συναισθανθούμε και να τις βελτιώσουμε ουσιαστικά και έμπρακτα και όχι με ευχολόγια, ώστε όλες οι γυναίκες να έχουν τις ευκαιρίες που απολαμβάνει ένας άντρας και να έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να αναπτυχθούν προσωπικά, κοινωνικά και οικονομικά.

Για όλους τους άντρες που αγαπούν και σέβονται τις γυναίκες, ηΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μία ισχυρή υπενθύμιση ότι η Πολιτεία οφείλει να κάνει πράξη την ισότητα των φύλων, τη στήριξη της μητρότητας και της γυναικείας χειραφέτησης – μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον σύγχρονο κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές από σπείρα στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στην Αργολίδα για το θάνατο του Διονύση Καρβέλα

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον κεντρικό δρόμο του Σκαφιδακίου

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε μηχανουργείο στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Δελτίο καιρού του Λιμεναρχείου Ναυπλίου για βορειοδυτικούς ανέμους 8 Μποφόρ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Γ. Γαβρήλος στο Δήμο Ερμιονίδας για αυτοψία των πρόσφατων ζημιών

AGGELOS DRITSAS

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γεωργίου Παγώνη

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμά του Πε.Συ. Πελοποννήσου για τα αγροτικά θέματα

AGGELOS DRITSAS

Λήγουν οι συμβάσεις εργαζόμενων στις ΚΟμΥ του ΕΟΔΥ – 13 άνθρωποι στην Αργολίδα θα βρεθούν στο δρόμο

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Σχολείο έβαλε αυτοσχέδια σπιτάκια με κουβερτούλες για τα αδέσποτα

AGGELOS DRITSAS

Μετά από 13 χρόνια πλήρους αχρηστίας, ο καυστήρας θέρμανσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

AGGELOS DRITSAS