– www.Dritsas.gr

Βρέθηκα στην κοινότητα των Λιμνών όπου ο Δήμος Άργους – Μυκηνών με την συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήμα Νοσηλευτικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, πραγματοποιήσε δράση ενημέρωσης για την #ΠΡΟΛΗΨΗ και #ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ νοσημάτων.

Είναι σημαντικό κοινότητες απομακρυσμένες από το κέντρο του Δήμου να έχουν συνεχείς ενημερώσεις και στα θέματα της υγείας.

👉 Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο και φίλο Παναγιώτη Καμπόσο για τον συντονισμό της δράσης αλλά και για την εξαιρετική ομιλία του με θέμα την «Υγιή Γήρανση». Τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού από το τμήμα Νοσηλευτικής και την Εκπαιδεύτρια τους κ. Σταματοπούλου Μαρία για την διοργάνωση και υλοποίηση όλων των εξετάσεων που έγιναν στους παρευρισκόμενους καθώς και την κ. Παπαβασιλείου Ευανθία, Γενική Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Προσύμνης.

Ως Δήμος Άργους – Μυκηνών θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες εθελοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενημέρωση και την πρόληψη.

#ioannismaltezos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τροχαίο στη Νέα Κίο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σύμβαση 800.000 € για τη συντήρηση του «Δρόμου Αρχαιοτήτων» στην ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά σε Κατάστημα στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας: Ο βασιλιάς της Ασίνης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς: Η κυβέρνηση αγνοεί την πραγματικότητα και οι συνέπειες για το ΕΣΥ θα είναι μη αναστρέψιμες

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Το θέμα των λαγοκέφαλων στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS