ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τη θυροκολλημένη από δικαστική επιμελήτρια έγγραφη πρόσκληση προς εμένα, της δημοτικής παράταξης “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, με την οποία καλούμαι να παρευρεθώ σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει αύριο ή μεθαύριο σε ώρες που μου καθορίζονται στην εν λόγω πρόσκληση στο γραφείο του επικεφαλής αυτής.

Στο κείμενο αυτό καλούμαι να εκφράσω τις “αιτιάσεις, απόψεις και ισχυρισμούς” μου σχετικά με τον τρόπο που αποφασίζω και ψηφίζω στο δημοτικό συμβούλιο και ότι “ψηφίζω αντίθετα και δεν ταυτίζομαι με την άποψη της παράταξης”.

Το κείμενο αυτό είναι ένα κείμενο βαθιά προσβλητικό προς εμένα, την προσωπικότητα και τη μέχρι τώρα πολιτική μου διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση και το μαχόμενο αγροτικό συνδικαλισμό.

Σαράντα χρόνια δε φοβήθηκα ποτέ, δεν κρύφτηκα και δε μετείχα σε υπόγειες συμφωνίες και συναλλαγές. Είμαι από τους ιδρυτές της παράταξης, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπαιωάννου, πιστεύοντας στην πολιτική ηθική και ακεραιότητά του στην οποία ακόμη πιστεύω και την οποία τιμώ, όπως και άλλων συνιδρυτών και συνυποψηφίων μου, πολλών που μάχονται ακόμα και σήμερα για το καλό του Δήμου, την αλλαγή σελίδας στην πολιτική ηθική και πρακτική στο Δήμο μας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι και κάποιες δεν εγκλιματίστηκαν ποτέ στην παράταξη, τη χρησιμοποίησαν πρόσκαιρα γιατί έτσι τους συνέφερε τότε αλλά τώρα είναι έτοιμοι “να γυρίσουν στο μαντρί” από το οποίο ποτέ ουσιαστικά δεν έφυγαν και να κατηγορήσουν εμένα για ενδοτισμό.

Κάθε μέρα βρίσκονται όλοι μαζί, εκείνα τα μέλη μας που κατηγορούσαν την προηγούμενη Δημοτική αρχή στις εκλογές, μαζί με τους ηττημένους που έστειλε ο λαός στα σπίτια τους. Όλοι αυτοί σχεδιάζουν να εγκλωβίσουν τον επικεφαλής της “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Παναγιώτη Παπαιωάννου, με σκοπό να αλώσουν την παράταξη και να με εξοντώσουν πολιτικά τόσο εμένα όσο και πολλά άλλα στελέχη που εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα ιδανικά και τις εξαγγελίες της ίδρυσης της παράταξης και για το λόγο αυτό στελέχη όπως εγώ αλλά και άλλοι τους στεκόμαστε εμπόδιο.

Σε λίγο καιρό θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες τους και θα είναι πάλι μέλη στο πολιτικό καρναβάλι στο οποίο ανήκαν.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι με κλήσεις σε απολογία και πολιτικούς τραμπουκισμούς δε φοβάμαι και δε φιμώνομαι. ΔΗΛΩΝΩ λοιπόν ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών, προασπίζοντας όλα όσα με έκαναν μαζί με πολλούς άλλους να ιδρύσουμε την παράταξη το τέλος του 2022. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλό αγώνα για τους συνδημότες μου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια από το 2002 μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διημερίδα στο Ναύπλιο για την διαχρονική σχέση Εφηβείας και Εκπαίδευσης

AGGELOS DRITSAS

Ασπρόπυργος: Νεκρό 3χρονο αγόρι – Το καταπλάκωσε γκαραζόπορτα

AGGELOS DRITSAS

 Βασίλης Γ. Σιδέρης Με κάθε λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε απόψε, η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας

AGGELOS DRITSAS

Κασσελάκης από Αργολίδα: «Βρισκόμαστε κόντρα στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα»

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια !Μπράβο σε όλους !

AGGELOS DRITSAS

Ύστερα από αίτημα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Ερχονται πρόστιμα σε 600.000 κατόχους οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Η Αντωνία Κάππου υποψήφια με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Νεκρό βρέφος 6 μηνών-Το χτύπησε η μητέρα του μέχρι θανάτου

AGGELOS DRITSAS

Η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας προβάλει σε Ναύπλιο και Άργος τη “Φόνισσα”

AGGELOS DRITSAS

Το διήμερο που μας πέρασε είχε πολύ ενδιαφέρον αυτοδιοικητικά αφού Δήμαρχοι απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρωθήκαμε στην Αθήνα για να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

AGGELOS DRITSAS