ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Εισαγγελική έρευνα για ενδεχόμενη παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες ξεκινά η Εισαγγελία πρωτοδικών για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Η έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, έχει στόχο να διακριβωθεί αν ο κ. Κασσελάκης έχει παραβιάσει τον νόμο για τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν την απαγόρευση συμμετοχής σε διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα πραγματική ή καταστατική στην αλλοδαπή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η εισαγγελική παρέμβαση ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων περί δανείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, διά μέσου εταιρείας του στην Αμερική, στο ταμείο του κόμματος προκειμένου να γίνουν πληρωμές σε εργαζόμενους σε ΜΜΕ. 

Για την υπόθεση υπήρξε δημόσια αντιπαράθεση με αφορμή την απόλυση από τον κ. Κασσελάκη, του μέχρι πρότινος οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θύμιου Γεωργόπουλου. Ο τελευταίος σε πρόσφατη ανάρτησή του ανέφερε ότι το επίμαχο δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε στον λογαριασμό της Left Media ΑΕ, ουσιαστικά χωρίς να χρειάζεται, καθώς το δώρο και η μισθοδοσία των εργαζομένων είχε ήδη καταβληθεί. Έτσι, σύμφωνα με τον μέχρι πρότινος οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσό επιστράφηκε “στις 4/1/2024 μόλις μας έγιναν γνωστά τα στοιχεία του λογαριασμού που έπρεπε να κατατεθεί η επιστροφή της (αχρησιμοποίητης) τραπεζικής οφειλής”.

Την έρευνα με εντολή του κ. Ελευθεριάνου ανέλαβε ο Εισαγγελέας Δημήτρης Νομικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Έκρηξη» στην οικοδομή και τον Οκτώβριο

AGGELOS DRITSAS

Η έναρξη του φεστιβάλ μας πλησιάζει !

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 

AGGELOS DRITSAS

«Απ’ το μπαλκόνι τ’ Αναπλιού».

AGGELOS DRITSAS

Παναχαϊκή – Παναργειακός 1-1: στην Πάτρα

AGGELOS DRITSAS

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Τολού

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Αποφασιστικό βήμα για την Ανακύκλωση από το Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

AGGELOS DRITSAS

Ελάτε να παίξετε μπάσκετ στη πόλη του Άργους.

AGGELOS DRITSAS

Μεταφέρθηκε σε νέο κατάστημα η ΔΕΗ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Η Ερμιόνη γιορτάζει το φημισμένο ρόδι της

AGGELOS DRITSAS