www.AggelosDritsas.gr

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας ενημερώνει  ότι λόγω έργων στην λεωφόρο Αθηνών Κορίνθου, στην έξοδο προς Κόρινθο στο ύψος του Ασπρόπυργου, παρουσιάζεται καθημερινά μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα με αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στην εκτέλεση των δρομολογίων από Αθήνα προς Αργολίδα.

Για τον λόγο αυτό, από σήμερα και μέχρι το τέλος αυτών των εργασιών, τα δρομολόγια από Αθήνα προς Άργος, Ναύπλιο, των 06:15 – 08:00 – 09:30 – 11:00 – 12:30 – 14:00 (από 07:30 έως 12:30 τα Σαββατοκύριακα) και το δρομολόγιο των 09:30 από Αθήνα προς Κρανίδι, ακολουθούν την διαδρομή, Αθηνών Λαμίας-Αττική οδός-διόδια Ελευσίνας.

Έτσι οι επιβάτες από τις στάσεις Τ.Ε.Ι., ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Ασπρόπυργο, και Ελευσίνα (practiker), δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν αυτές τις ώρες από αυτές τις στάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Γιάννης Γεωργόπουλος:Παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κρανιδίου και της Χορευτικής Ομάδας .

AGGELOS DRITSAS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟ

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Διάνοιξη και άλλων πέντε οδών στο Άργος!

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στην Αργολίδα: 70χρονη οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 83χρονο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

6ος δρόμος Κάστρου Άργους «Από τον οικισμό της αρχαίας Δειράδας στη Λάρισα»

AGGELOS DRITSAS

46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

AGGELOS DRITSAS

Τιμή μεγάλη και χαρά για μένα η τιμητική διάκριση μου «ως προέδρου γυναίκας φαρμακοποιου

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

AGGELOS DRITSAS

Μαρτάκι: Τι συμβολίζει και γιατί το φοράμε

AGGELOS DRITSAS

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Τα πόθεν έσχες πρόδωσαν μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση σε ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σταδιακή αποκατάσταση του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ 25-10-2025

AGGELOS DRITSAS