www.AggelosDritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργώνει την Κορινθία ο Πέτρος Τατούλης: Επισκέφθηκε και τις περιοχές που επλήγησαν

Απ’ άκρη σ’ άκρη της Κορινθίας βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου», δίνοντας το μήνυμα της νίκης από την είσοδο της Πελοποννήσου σε όλην την επικράτεια!

Από την Λαϊκή της Νεμέας, στο κέντρο της Κορίνθου μαζί με τους καταστηματάρχες, αφού επισκέφθηκε θεσμικά το σύνολο των υπηρεσιών και το Δημαρχείο, ο Πέτρος Τατούλης συναντήθηκε στον Μεγάλο Βάλτο, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων προκειμένου να ακούσει από κοντά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Elias και σε επίπεδο υποδομών, αλλά και στο επίπεδο των παραγωγών, των οποίων οι καλλιέργειες σε κάποιες περιπτώσεις καταστράφηκαν ολοκληρωτικά. 

Εκεί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέλυσε λεπτομερώς το πρόγραμμα της Νέας Πελοποννήσου για την διαχείριση των υδάτων, είτε αυτό αφορά την πρόληψη των ακραίων φαινόμενων και τις πλημμύρες είτε αφορά την ανυδρία που πλήττει την περιοχή. «Έχουμε σχέδιο που δεν προβλέπει φαραωνικά έργα που δεν υλοποιούνται ποτέ. 

Τα μικρά φράγματα που έχουμε σχεδιάσει σε όλην την Κορινθία θα γίνουν η ασπίδα μας από τις πλημμύρες και ταυτόχρονα θα πετύχουμε και τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα που τόσο έχουν ανάγκη οι αγρότες μας. Ήδη έχουμε σχεδιάσει να τριπλασιάσουμε τα μόλις 30 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται σήμερα στο ΕΣΠΑ της Πελοποννήσου για να υλοποιήσουμε αυτόν τον σχεδιασμό στην επόμενη κρίσιμη πενταετία. 

Όποιος δεν κινηθεί με τεράστια αμεσότητα και ετοιμότητα θα βρεθεί μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις», τόνισε ο κ. Τατούλης στους προέδρους, οι οποίοι του υπενθύμισαν ότι είχαν συνεργαστεί άριστα με τον ίδιο στην προηγούμενη περίοδο.

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Τατούλης περιόδευσε στο Δερβένι, στο Κιάτο, στο Ξυλόκαστρο και στο Ζευγολατιό, όπου δεσμεύτηκε για νέα έργα προστασίας των ακτών από τα φαινόμενα της διάβρωσης, για ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Ξυλοκάστρου, για παροχή ενισχύσεων στους Αγρότες για την εξωστρέφεια τους και τέλος για την δημιουργία ειδικού προγράμματος για όλην την Κορινθία, κάτω από την ομπρέλα της «Μυθικής Πελοποννήσου» προκειμένου να με στοχευμένες ενέργειες να προσελκυσθούν νέες αγορές και να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πλούσιου σε απόθεμα αυτού τόπου. «Αυτή μπορεί να είναι η δική μας η απάντηση στα τεράστια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες της περιοχής μας, αλλά και για την ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά. Το δικό μας σχέδιο με ρεαλιστικό τρόπο μπορεί να αυξήσει το εισόδημα όλων και να μεγεθύνει την τοπική μας οικονομία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ 2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρίζει ο ιερός Ναός της Παναγίας στη νησίδαΔασκαλειό στο Τολό.

AGGELOS DRITSAS

Στη Γαλλία ο Ν. Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμωνα»

AGGELOS DRITSAS

Πυργιώτικα: Ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση στην πλατεία του χωριού μας με σκοπό τη δεντροφύτευση

AGGELOS DRITSAS

Το επόμενο iPad Mini θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το “Jelly Scrolling” στην οθόνη

AGGELOS DRITSAS

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 1 εκατ. ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της “Δυνατής Ερμιονίδας”

AGGELOS DRITSAS

Σκοπευτικος Αθλητικος Συλλογος Δ.Κουτσοποδιου

AGGELOS DRITSAS

Β.Σιδέρης: Yποδέχθηκα στην Π.Ε. Αργολίδας τη Νένα Χρονοπούλου, τον Τάσο Μητρόπουλο και τον Χρήστο Μαυράκη

AGGELOS DRITSAS

Άφαντος παραμένει ο 37χρονος Αλβανός πιστολέρο – Τι ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Σας περιμένουμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS