ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης στο Κontra: Τον αντίπαλο μου τον επέβαλαν σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» και στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλες τις κυβερνήσεις και ότι η παράταξη του «Νέα Πελοπόννησος», είναι αυτόφωτη, ανεξάρτητη, ισχυρή που στόχο έχει να υπηρετήσει την αυτονομία του αυτοδιοικητικού θεσμού και στέκεται στο πλευρό όλων των Πελοποννησίων πολιτών ανεξάρτητα από χρώματα.

Γιατί να ψηφίσει κάποιος Τατούλη

«Για πολλούς λόγους: Η πρωτοβουλία να είμαι υποψήφιος είναι δική μου, έχουμε φτιάξει μία πλουραλιστική, ανεξάρτητη παράταξη, είμαι αυτόφωτος, γατί υπηρετούμε την αυτονομία του αυτοδιοικητικού θεσμού. Ο πρώτος που μίλησε για αυτονομία της Αυτοδιοίκησης ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αυτό εμπεριέχεται στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας».

Θα συνεργαστώ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν είμαι υπηρέτης κανενός

«Μπορώ να συνεργαστώ με όλες τις κυβερνήσεις αλλά μπορώ και να κοντράρω σε κρίσιμα θέματα.

Η άποψη αντάρτης δεν είναι σωστή, είμαι δοκιμασμένος και ανεξάρτητος. Από το 2010, δεν έχω μετακινηθεί από αυτή τη θέση, το επιχείρημα αντάρτης το χρησιμοποιούν τα συστημικά μέσα».

Τι λέει για τον αντίπαλό του

«Είμαι υπεύθυνος και καθαρός στις πολιτικές μου θέσεις, ενώ ο αντίπαλός μου είναι εκπρόσωπος σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων. Τον επέβαλαν άλλοι κύκλοι, έθεσαν την υποψηφιότητα του εκ των Αθηνών.

Υπάρχουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αλλά εκείνος θέλει να ασχοληθεί με το χρήμα της Πελοποννήσου χωρίς να έχει δώσει απαντήσεις για την δραστηριότητά του. Του τέθηκαν ερωτήματα και η απάντησή του ήταν για τοξικότητα. Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιείται για να μην απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών ».

Δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης της κυβέρνησης

«Οι Περιφέρειες δεν συμμετέχουν στο ταμείο ανασυγκρότησης και ανάκαμψης. Δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης της κυβέρνησης, θέλω να είμαι ισότιμος συνομιλητής της κυβέρνησης».

Σε ερώτημα αν ο Πτωχός έχει πιάσει ταβάνι και αν η παράταξή του είναι πολυσυλλεκτική

«Στον Δεύτερο γύρο δεν αρκεί κάποιος να πιάσει το 43% της εκλογής, αλλά να πιάσει το 50 +1. Το πολιτικό διακύβευμα είναι αν θα αφήσουμε τον θεσμό στα χέρια της εγκάθετης αυτοδιοίκησης ώστε να αποτελεί τον μακρύ βραχίονα της κυβέρνησης ή θα υπηρετήσουμε τον θεσμό; Η παράταξή του κ. Πτωχού δεν είναι πολυσυλλεκτική, στελεχώθηκε από τις νομαρχιακές επιτροπές στην Πελοπόννησο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συγχαρητήρια στους πιτσιρικάδες του Ναυτικού Ομίλου για την πρόκριση τους στην δεύτερη φάση του ηλικιακού τους πρωταθλήματος

AGGELOS DRITSAS

Καμπανάκια lockdown: Ξέφυγε η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Αυτή την Κυριακή κολυμπάμε για καλό σκοπό !!

AGGELOS DRITSAS

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου  Tα {{ Μεγάλα Έργα }} … !!

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη : Δυστυχώς όσες προσπάθειες και αν γίνουν, δεν συμμαζευόμαστε… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο σε ψητοπωλείο του Ναυπλίου γιατί πουλούσε κατεψυγμένο γύρο ως φρέσκο

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια συνεργασία μας με το ΣΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ

AGGELOS DRITSAS

Αρματωμένοι Μωραΐτες: Τιμητική  Εκδήλωση προς όλα τα μέλη μας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

«Υγιεινή της Εμμήνου Ρύσεως» στις μαθήτριες της Στ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Η υποχρεωτικότητα αναγραφής του IBAN που, λίγο πριν το τέλος έγινε προαιρετική!

AGGELOS DRITSAS

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στις Λίμνες Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS