ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης στο Κontra: Τον αντίπαλο μου τον επέβαλαν σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» και στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλες τις κυβερνήσεις και ότι η παράταξη του «Νέα Πελοπόννησος», είναι αυτόφωτη, ανεξάρτητη, ισχυρή που στόχο έχει να υπηρετήσει την αυτονομία του αυτοδιοικητικού θεσμού και στέκεται στο πλευρό όλων των Πελοποννησίων πολιτών ανεξάρτητα από χρώματα.

Γιατί να ψηφίσει κάποιος Τατούλη

«Για πολλούς λόγους: Η πρωτοβουλία να είμαι υποψήφιος είναι δική μου, έχουμε φτιάξει μία πλουραλιστική, ανεξάρτητη παράταξη, είμαι αυτόφωτος, γατί υπηρετούμε την αυτονομία του αυτοδιοικητικού θεσμού. Ο πρώτος που μίλησε για αυτονομία της Αυτοδιοίκησης ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αυτό εμπεριέχεται στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας».

Θα συνεργαστώ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν είμαι υπηρέτης κανενός

«Μπορώ να συνεργαστώ με όλες τις κυβερνήσεις αλλά μπορώ και να κοντράρω σε κρίσιμα θέματα.

Η άποψη αντάρτης δεν είναι σωστή, είμαι δοκιμασμένος και ανεξάρτητος. Από το 2010, δεν έχω μετακινηθεί από αυτή τη θέση, το επιχείρημα αντάρτης το χρησιμοποιούν τα συστημικά μέσα».

Τι λέει για τον αντίπαλό του

«Είμαι υπεύθυνος και καθαρός στις πολιτικές μου θέσεις, ενώ ο αντίπαλός μου είναι εκπρόσωπος σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων. Τον επέβαλαν άλλοι κύκλοι, έθεσαν την υποψηφιότητα του εκ των Αθηνών.

Υπάρχουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αλλά εκείνος θέλει να ασχοληθεί με το χρήμα της Πελοποννήσου χωρίς να έχει δώσει απαντήσεις για την δραστηριότητά του. Του τέθηκαν ερωτήματα και η απάντησή του ήταν για τοξικότητα. Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιείται για να μην απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών ».

Δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης της κυβέρνησης

«Οι Περιφέρειες δεν συμμετέχουν στο ταμείο ανασυγκρότησης και ανάκαμψης. Δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης της κυβέρνησης, θέλω να είμαι ισότιμος συνομιλητής της κυβέρνησης».

Σε ερώτημα αν ο Πτωχός έχει πιάσει ταβάνι και αν η παράταξή του είναι πολυσυλλεκτική

«Στον Δεύτερο γύρο δεν αρκεί κάποιος να πιάσει το 43% της εκλογής, αλλά να πιάσει το 50 +1. Το πολιτικό διακύβευμα είναι αν θα αφήσουμε τον θεσμό στα χέρια της εγκάθετης αυτοδιοίκησης ώστε να αποτελεί τον μακρύ βραχίονα της κυβέρνησης ή θα υπηρετήσουμε τον θεσμό; Η παράταξή του κ. Πτωχού δεν είναι πολυσυλλεκτική, στελεχώθηκε από τις νομαρχιακές επιτροπές στην Πελοπόννησο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Στο νοσοκομείο καθηγητής από ηλεκτροπληξία – Χτυπήθηκε από ρεύμα όταν έβαλε στην πρίζα υπολογιστή

AGGELOS DRITSAS

ΕΠΣΑ: Κληρώσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS

Απ’ το μπαλκόνι τ’ Αναπλιού (μέρος 4ο): Το πανηγύρι της Ευαγγελίστριας (Πρόνοιας) Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : H MEΓAΛYTEΡH ΓIOΡTH

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους στα Γιάννινα

AGGELOS DRITSAS

Προσυνεδριακή Συνάντηση | Ναύπλιο | ΚΕΔΕ LIVE ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες/τες του Αθλητικού συλλόγου shaolin kung fu Νότιου

AGGELOS DRITSAS

Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του και έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Οι επτά οδηγίες – συμβουλές για την Τσικνοπέμπτη

AGGELOS DRITSAS

Η νύφη άργησε εκνευρίζοντας τον… παπά ο οποίος αποχώρησε

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ : Βανδαλισμός στο νεκροταφείο .. Πες μου ……..Πόσο πολύ άρρωστο μπορεί να είναι το μυαλό σου .

AGGELOS DRITSAS