www.AggelosDritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης στο Κontra: Τον αντίπαλο μου τον επέβαλαν σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» και στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλες τις κυβερνήσεις και ότι η παράταξη του «Νέα Πελοπόννησος», είναι αυτόφωτη, ανεξάρτητη, ισχυρή που στόχο έχει να υπηρετήσει την αυτονομία του αυτοδιοικητικού θεσμού και στέκεται στο πλευρό όλων των Πελοποννησίων πολιτών ανεξάρτητα από χρώματα.

Γιατί να ψηφίσει κάποιος Τατούλη

«Για πολλούς λόγους: Η πρωτοβουλία να είμαι υποψήφιος είναι δική μου, έχουμε φτιάξει μία πλουραλιστική, ανεξάρτητη παράταξη, είμαι αυτόφωτος, γατί υπηρετούμε την αυτονομία του αυτοδιοικητικού θεσμού. Ο πρώτος που μίλησε για αυτονομία της Αυτοδιοίκησης ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αυτό εμπεριέχεται στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας».

Θα συνεργαστώ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν είμαι υπηρέτης κανενός

«Μπορώ να συνεργαστώ με όλες τις κυβερνήσεις αλλά μπορώ και να κοντράρω σε κρίσιμα θέματα.

Η άποψη αντάρτης δεν είναι σωστή, είμαι δοκιμασμένος και ανεξάρτητος. Από το 2010, δεν έχω μετακινηθεί από αυτή τη θέση, το επιχείρημα αντάρτης το χρησιμοποιούν τα συστημικά μέσα».

Τι λέει για τον αντίπαλό του

«Είμαι υπεύθυνος και καθαρός στις πολιτικές μου θέσεις, ενώ ο αντίπαλός μου είναι εκπρόσωπος σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων. Τον επέβαλαν άλλοι κύκλοι, έθεσαν την υποψηφιότητα του εκ των Αθηνών.

Υπάρχουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αλλά εκείνος θέλει να ασχοληθεί με το χρήμα της Πελοποννήσου χωρίς να έχει δώσει απαντήσεις για την δραστηριότητά του. Του τέθηκαν ερωτήματα και η απάντησή του ήταν για τοξικότητα. Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιείται για να μην απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών ».

Δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης της κυβέρνησης

«Οι Περιφέρειες δεν συμμετέχουν στο ταμείο ανασυγκρότησης και ανάκαμψης. Δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης της κυβέρνησης, θέλω να είμαι ισότιμος συνομιλητής της κυβέρνησης».

Σε ερώτημα αν ο Πτωχός έχει πιάσει ταβάνι και αν η παράταξή του είναι πολυσυλλεκτική

«Στον Δεύτερο γύρο δεν αρκεί κάποιος να πιάσει το 43% της εκλογής, αλλά να πιάσει το 50 +1. Το πολιτικό διακύβευμα είναι αν θα αφήσουμε τον θεσμό στα χέρια της εγκάθετης αυτοδιοίκησης ώστε να αποτελεί τον μακρύ βραχίονα της κυβέρνησης ή θα υπηρετήσουμε τον θεσμό; Η παράταξή του κ. Πτωχού δεν είναι πολυσυλλεκτική, στελεχώθηκε από τις νομαρχιακές επιτροπές στην Πελοπόννησο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διασκέδασαν εκατοντάδες παιδιά στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ομιλία του ιατρού Ιωάννη Γκούβερη στον Σύλλογο “Ο Δαναός”

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»

AGGELOS DRITSAS

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή τους λόγω 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

“Αφετηρία Ζωής, Δημήτρης Κουτσούλης”. 

AGGELOS DRITSAS

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας: Δράση οικονομικής ενίσχυσης για τους πλημμυροπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ” πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση στο Ναύπλιο,

AGGELOS DRITSAS

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΛΜΕ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ¨ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΟΥΛΗ¨ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ποιος κόβει τα δέντρα της Καραθώνας;

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, συμπληρώνονται εφτά χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: 26 Αυγούστου ημέρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου

AGGELOS DRITSAS