ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου με θέμα την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας των Ταχυδρομικών Καταστημάτων Ερμιόνης και Τολού.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Δεδομένου του ότι τα καταστήματα αυτά εξυπηρετούν τις ανάγκες του μεγάλου αριθμού των κατοίκων και των επισκεπτών των δύο περιοχών, που χαρακτηρίζονται μάλιστα από έντονη τουριστική κίνηση ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, καθίσταται επιτακτική η επανεξέταση της απόφασης αυτής που συνεπάγεται ταλαιπωρία και κόστος για τους εξυπηρετούμενους από αυτά.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες ενέργειες θα επανεξεταστεί η απόφαση της αναστολής των συναλλακτικών δραστηριοτήτων των καταστημάτων Ερμιόνης και Τολού των ΕΛΤΑ που συνεπάγεται ταλαιπωρία και κόστος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής που μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται από αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι εργασίες πυροπροστασίας (διάνοιξη δασικών δρόμων, καθαρισμοί κλπ) στον Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Θρίλερ : Πτώμα άνδρα βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

AGGELOS DRITSAS

 34ο Φεστιβάλ Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στις 12/12/2024 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στα Λευκάκια

AGGELOS DRITSAS

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι ολοκλήρωσε τις εγγραφές του

AGGELOS DRITSAS

Κάντια: Θρήνος για την 27χρονη γιατρό Αρετή Μελάνι

AGGELOS DRITSAS

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Κολυμβητικές Ιπτάμενες επιτυχίες σε αγώνες Open Water σε Τολό και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας- Κορινθίας -Αρκαδίας είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS