ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ανδριανού για τα έργα του Αναβάλου με Σταϊκούρα και υπηρεσιακούς παράγοντες

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου με τους οποίους και συζήτησε την πορεία υλοποίησης των έργων του Αναβάλου.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά και τημεταφορά της αρμοδιότητας των έργων του Αναβάλου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Υπουργείο Υποδομών, συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και συζητήσαμε για την πορεία υλοποίησης του έργου πνοής για την Αργολίδα του Αναβάλου. Ενημέρωσα τον Υπουργό για το ιστορικό αλλά και την τεράστια σημασία του έργου και είναι θετικό πως από πλευράς του έδειξε ενδιαφέρον και βούληση να επιλυθούν τα ζητήματα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Σε ό,τι αφορά το έργο μεταφοράς και διανομής νερού από τα δίκτυα του Αναβάλου σε Κουτσοπόδι,Μυκήνες,Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέαμε προϋπολογισμό 8,8 εκατομμύρια ευρώ, ως γνωστόν ο ανάδοχος που είχε προκύψει από τον διαγωνισμό δεν ανέλαβε την υλοποίηση με την επίκληση της αύξησης των τιμών των υλικών κατασκευής. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε να ξαναξεκινήσει η διαδικασία επαναδημοπράτησης του έργου με τη σχετική αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού του.

Σε ό,τι αφορά τα έργα επέκτασης των δικτύων του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, προϋπολογισμού 68.350.000 ευρώ ήδη άνοιξαν οι προσφορές και υπάρχει προσωρινός μειοδότης. Έχει συνταχθεί το πρώτο πρακτικό και βάσει της διαδικασίας αναμένεται να παρέλθουν οι προβλεπόμενοι χρόνοι για την υποβολή τυχόν ενστάσεων. Εφόσον δεν υπάρξει ένσταση θα προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου.

Σε ό,τι αφορά την επέκταση προς Ασκληπιείο – Επίδαυρο όπου σε μεγάλο ποσοστό έχει υλοποιηθεί το έργο του κεντρικού αγωγού και των δεξαμενών, σ’ αυτή τη φάση προχωρά η κατασκευή της τρίτης καταληκτικής δεξαμενής, ζήτησα να προχωρήσει το συμπληρωματικό έργο της παράκαμψης της Νέας Τίρυνθας και του Αγίου Ανδριανού όπου προχωρά η σχετική μελέτη, καθώς και να προχωρήσει η μελέτη και το σχετικό έργο για τα απαιτούμενα επιπλέον δίκτυα διανομής.

Όπως σταθερά κάνω, θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά κάθε βήμα της υλοποίησης αυτού του σημαντικότατου έργου και να πιέζω για την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανηγύρι στο Αραχναίο Αργολίδας μετά από 17 χρόνια –

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και οι  εργαζόμενοι της Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ εκφράζουν τα  συλλυπητήριά τους για την  απώλεια του μέλους της οικογένεια  της επιχείρησης  Αναστάσιου Μπουραζάνη .

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Με μένα άνοιξε ο Δήμος Ερμιόνης το 1995 και με μένα έκλεισε το 2010. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: 38χρονος κυκλοφορούσε με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.με.Α ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΛΤΕΖΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τασωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής

AGGELOS DRITSAS

Στους Αγιασμούς στο 3ο Λύκειο και στο ΕΠΑΛ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος : Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

AGGELOS DRITSAS

Το πρωί στο Λυγουριο, κοντά στην περιοχή του δημαρχείου

AGGELOS DRITSAS

 Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Το Κιβέρι έδειξε αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS

Το Πάρκο του Αη Βασίλη άνοιξε τις πύλες του!

AGGELOS DRITSAS