ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το άγνωστο επίδομα των 200 ευρώ που το παίρνεις 12 μήνες σερί

Το Επίδομα Μακροχρονίων Ανέργων παρέχεται σε πολίτες της Ελλάδας και πολίτες κρατών μελών της ΕΕ ηλικίας 20 έως 66 ετών, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας και έχουν επιμείνει σε κατάσταση ανεργίας για περισσότερο από 12 συνεχόμενους μήνες.

Το επίδομα ύψους 200 ευρώ μηνιαίως καταβάλλεται από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Πολιτών Ανεργίας (ΔΥΠΑ) και μπορεί να καταβληθεί για ένα χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τους 12 μήνες.

Επισκεφτείτε τον ιστότοτο της ΔΥΠΑ για περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ.

Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του επιδόματος περιλαμβάνουν την πλήρη εξάντληση της τακτικής επιδότησης ανεργίας διάρκειας 12 μηνών. Δικαιούχοι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν λάβει την επιδότηση αυτή τμηματικά, με διαδοχικές αναστολές και επανεκκινήσεις, και υποβάλλουν την αίτησή τους εντός αποσβεστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη λήξη της 12μηνης περιόδου επιδότησης. Αυτοί που λαμβάνουν την επιδότηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.Δ. 2961/54, και κατά τη λήξη της επιδότησης δεν έχουν παραμείνει αδιάλειπτα για 12 μήνες στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους εντός αποσβεστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη συμπλήρωση της συνεχούς 12μηνης περιόδου παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΙ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

Παράταση στη διασύνδεση POS

AGGELOS DRITSAS

Νέος προπονητής της Ερμιονίδας ο Παναγιώτης Διλμπέρης

AGGELOS DRITSAS

Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΛΜΕ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ¨ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΟΥΛΗ¨ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Eπίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Μαρτάκι: Τι συμβολίζει και γιατί το φοράμε

AGGELOS DRITSAS

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

21 τροχαία το Νοέμβριο στη Πελοπόννησο με δυο νεκρούς και 23 τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ LEXIS ΦΑΝΗ ΜΑΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στα εγκαίνια του αποκατεστημένου κάστρου της Πιάδας με την Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας και την Υπουργό Πολιτισμού.

AGGELOS DRITSAS