ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το 3ο ΓΕΛ Άργους συμμετείχε στη δράση Φυσικών επιστημών Gο 4MINT την Τρίτη 17 Οκτωβρίου με 25 μαθητές από την Α΄και Β΄τάξη.

Η δράση αυτή είναι ένα βιωματικό εργαστήριο που διοργανώνει η ΔΔΕ Αργολίδας, σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Αργολίδας, χρησιμοποιεί εκπαιδευτικό υλικό που παραχωρεί το Goethe-Institut Athen και αποτελείται από πέντε επιμέρους ενότητες: Ηλιακή Ενέργεια, πληροφορική – ρομποτική, βιονική, Οπτική και Τεχνολογία και συντήρηση αρχαιοτήτων.

Οι μαθητές εργάζονται σε ομάδες σε όλες από τις παραπάνω ενότητες και έρχονται σε άμεση επαφή με τεχνολογικές εφαρμογές. 

Έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες αλλά κυρίως να κατανοήσουν πως οι θεωρητικές γνώσεις και οι πειραματικές παρατηρήσεις βρίσκουν εφαρμογές στην καθημερινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημέρωση για το Μαραθώνιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

AGGELOS DRITSAS

Δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

Το Πορτοχέλι είναι από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Στα θρανία οι νέοι Δήμαρχοι για επιμόρφωση από την ΚΕΔΕ

AGGELOS DRITSAS

Το ΔΙΕΚ Ναυπλίου αναβαθμίστηκε σε Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

AGGELOS DRITSAS

46χρονη αστυνομικός κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του άντρα της

AGGELOS DRITSAS

Εντοπισμός ακριδοκηλίδων και έγκαιρη αντιμετώπιση των ακρίδων

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός Παρέμβαση στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Καλό του ταξίδι. 103 χρονών ας αξιωθούμε να πάρουμε τα χρόνια του.

AGGELOS DRITSAS

Ανοίγει 11/10 η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για μετεκπαίδευση στους τουριστικούς κλάδους

AGGELOS DRITSAS

Σπείρα διαρρηκτών και αρχαιοκάπηλων σε Τροιζήνα και Πειραιά

AGGELOS DRITSAS