ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου ανακοινώθηκαν οι προϋποθέσεις χορήγησης ειδικού σήματος για στάθμευση εντός της περιοχής ελέγχου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Ως γνωστό, δικαίωμα στάθμευσης έχουν οι ιδιοκτήτριες-ες οχημάτων που είναι μόνιμοι κάτοικοι της οικιστικής περιοχής που έχει οριοθετηθεί ως ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις εργάσιμες ώρες, στο πρωτόκολλο του Δήμου Ναυπλιέων για να καταθέτουν αίτηση προς τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους προκειμένου να αποκτήσουν σήμα ελεγχόμενης στάθμευσης ή να τα στείλουν με e-mail 📧στο

info@1444.syzefxis.gov.gr.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1. Αίτηση έκδοσης αυτοκόλλητου στάθμευσης μόνιμου κατοίκου.

2. Ε1 τελευταίου έτους (εκτύπωση όλων των σελίδων με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία) με το οποίο ταυτοποιείται η κύρια κατοικία αν είναι ιδιόκτητη, ή αν είναι παραχωρημένη.

3. Ε9 όπου δηλώνεται το ακίνητο κύριας κατοικίας όταν πρόκειται για ιδιόκτητο ή μισθωτήριο συμβόλαιο σε ισχύ αν πρόκειται για μισθωμένη κατοικία (εκτύπωση από την εφαρμογή TAXISnet) (Απόφαση Α.Α.Δ.Ε.-Υπ.Αριθ. Α.1139- ΦΕΚ2269/Β/13-06-2020).

4. Σε περίπτωση φιλοξενίας (μεταξύ γονέων και παιδιών και μεταξύ αδελφών) επιπρόσθετα προσκομίζεται, με το Ε1 του φιλοξενούμενου, το Ε1 και το Ε9 του φιλοξενούντα, με τα οποία αποδεικνύεται η ίδια κύρια κατοικία εντός των ορίων της αντίστοιχης Κοινότητας ή της καθορισμένης ζώνης για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.

5. Σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης του ακινήτου προσκομίζεται το Ε1 του αιτούντος και επιπρόσθετα το Ε2 και το Ε9 του ιδιοκτήτη του ακινήτου που παραχωρεί το ακίνητο.

6. Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ (φωτοτυπία).

7. Άδεια κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. (φωτοτυπία).*

8. Άδεια οδήγησης (δίπλωμα) σε ισχύ (ελληνικό, ευρωπαϊκού τύπου ή διεθνές σε φωτοτυπία).

9. Τελευταίος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος, όπου βεβαιώνεται το οικιακό τιμολόγιο (φωτοτυπία).

10. Υπεύθυνη δήλωση ότι ΔΕΝ έχει ή ΔΕΝ μισθώνει ή ΔΕΝ του έχει παραχωρηθεί “χώρος στάθμευσης (εντός υπογείου ή Pilotis ή ακάλυπτου χώρου ή σε Σταθμό Αυτοκινήτων) εντός της “Ζώνης Μονίμου Κατοίκου” που θα αιτηθεί.

11. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία θα δηλώνεται η τρέχουσα διεύθυνση κατοικίας, ότι τα προσκομισθέντα στοιχεία είναι αληθή.

*Παρατηρήσεις

• Σε περίπτωση που η άδεια κυκλοφορίας είναι σε άλλο όνομα από αυτό του αιτούντος απαιτείται και υπεύθυνη δήλωση παραχώρησης χρήσης του συγκεκριμένου οχήματος από τον κάτοχό του, νομίμως θεωρημένο.

• Σε περίπτωση μακροχρόνιας μίσθωσης οχήματος (leasing) προσκομίζεται επιπρόσθετα φωτοτυπία συμβολαίου μεταξύ της εταιρείας και του αιτούντος.

• Η αρμόδια επιτροπή δύναται να ζητήσει επιπρόσθετα δικαιολογητικά σε ειδικές περιπτώσεις, όπου απαιτείται περαιτέρω διευκρίνιση στοιχείων.

• Η αρμόδια επιτροπή μπορεί να διακόψει αυτοδίκαια την ισχύ της κάρτας, όταν αποδεδειγμένα δεν συντρέχουν οι λόγοι ύπαρξης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ανοιχτά από το Κρανίδι – Αισθητός και σε περιοχές της Αττικής

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ : Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μαρκάκης

AGGELOS DRITSAS

Άλλη μια όμορφη εκδήλωση του Απολλωνειου πολιτιστικού συλλόγου

AGGELOS DRITSAS

Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

Στο Άργος η θεατρική παράσταση «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του»

AGGELOS DRITSAS

Ανοιχτές ΔΟΥ για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά στην Κορινθία: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες για πυροσβέστες

AGGELOS DRITSAS

Ο Προφήτης Ηλίας εορτάστηκε χθες βράδυ και σήμερα με την πρέπουσα τιμή στον Λόφο Ασπίδας, στην πόλη του Άργους.

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ/Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης στην ΕΡΤ: Εάν δεν στηρίξουμε την ανεξαρτησία του θεσμού, τότε η αυτοδιοίκηση γίνεται υπάλληλος ή υπηρέτης της κεντρικής κυβέρνησης

AGGELOS DRITSAS

Πόρτο Χέλι: Φωτιά σε ιστιοφόρο σκάφος – Καλά στην υγεία τους οι επιβαίνοντες

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Αυξήθηκαν φέτος τον Ιούλιο οι επισκέπτες σε Επίδαυρο και Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS