ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Με τη μετατροπή των σχολικών συγκροτημάτων σε εκλογικά κέντρα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, οι μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί, δε, πως σε όσους δήμους και περιφέρειες διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μπορούν να βρουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (κλικ εδώ).

Μεταξύ άλλων, οι εκλογείς μπορούν να βρουν όλες τις υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους για την οργάνωση και διεξαγωγή των εκλογών. Επίσης, στο ekloges.ypes.gr είναι αναρτημένα αναλυτικά τα αποτελέσματα των προηγούμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκάθαρη νίκη του Τ. Χρόνη στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Φραγκιουδάκης: Αξιοποίηση Καραθώνας, μια άποψη με λογισμό και μ’ όνειρο…

AGGELOS DRITSAS

Το ταχυδρομείο Τολού αναστέλλει την λειτουργία του

AGGELOS DRITSAS

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του – Ξεκίνησε το 2017

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια του 2ου Γυμνασίου Άργους στη Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Να μιλάτε, να προτείνετε, να διεκδικείτε -αυτό το συμβούλιο είναι η φωνή σας

AGGELOS DRITSAS

Μια πολύ ξεχωριστή Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το 1ο Λύκειο Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξουμε στα θαλασσινά εδέσματα της σαρακοστής

AGGELOS DRITSAS

6η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση στο Ναύπλιο: “Παχυσαρκία – Περιβάλλον & Κακοήθειες”

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά στη Χορευτική μας Ομάδα!

AGGELOS DRITSAS

Δείτε τη δήλωση της αντιδημάρχου Αναστασίας – Σάσας Αργυροπούλου για τα Επιχειρηματικά βραβεία 2025.

AGGELOS DRITSAS

Είχε πέσει από πλοίο στην Ύδρα και βρέθηκε σε παραλία στο Ρέθυμνο

AGGELOS DRITSAS