ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η διάνοιξη της οδού Αιγαίου Πελάγους στο Άργος είναι πραγματικότητα. Βάλαμε ως στόχο την ολοκλήρωση της διάνοιξης και την πετύχαμε. Με μεγάλες μάχες έως και στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τον Άρειο Πάγο κερδίσαμε αφού δεν αφήσαμε την υπόθεση στη τύχη της. Ο δρόμος άνοιξε !!!

Δεν έχουμε όμως αρκεστεί στη συγκεκριμένη οδό. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στοχεύοντας στην αναβάθμιση και ενίσχυση των βασικών υποδομών του Δήμου και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με τη βελτίωση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων θα διανοίξει άλλες πέντε οδούς!

Ήδητους επόμενους δύο μήνες ολοκληρώνει την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών πράξεων διανοίξεων δημοτικών οδών, τακτοποίησης, αναλογισμού, προσκυρώσεως, αποζημίωσης κτλ λόγω ρυμοτομίας ιδιοκτησιών – ακινήτων που εμπίπτουν στο εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο πόλης Άργους.

Στόχος είναι η υλοποίηση της εφαρμογής του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου με την ολοκλήρωση της διάνοιξης των εγκεκριμένων οδών καθώς και η συμβολή στην βελτίωση της κυκλοφορίας της πόλης του Άργους, στις περιοχές :

1. μεταξύ των Ο.Τ. Γ286-Γ287—Γ288Γ-289 μήκους 170 μ.

2. μεταξύ των Ο.Τ. 203- ΟΤ 135Α μήκους 100 μ.

3. μεταξύ της οδού Καραολή και Δημητρίου έως Ήρας μήκους 520 μ.

4. μεταξύ των Ο.Τ. 110-111-112-113 μήκους 175 μ.

5. μεταξύ των ΟΤ: 78α, 78β, 103 και 104 μήκους 140 μ.

Σας παρουσιάζω και αποσπάσματα χαρτών από τη googleμε επισημασμένες τις συγκεκριμένες οδούς που διανοίγουμε:

Η διάνοιξη των οδών είναι απαραίτητη για την εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου και θα διευκολύνει τόσο την εύρυθμη οικιστική λειτουργία της πόλης και ιδιαίτερα θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου με την βελτίωση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς αλλά και ευρύτερα της πόλης του Άργους αλλά αποτελεί και μία εκ των έσω επέκταση του σχεδίου, αφού θα δώσει τη δυνατότητα να χτίσουν πολλοί ιδιοκτήτες.

Στη δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις για όλα τα μικρά και τα μεγάλα που αφορούν τις ζωές μας. Προχωράμε Μπροστά! Με έργο, με όραμα και με πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την κατάρρευση επί σκηνής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ήταν μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω τον Ι.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Επίθεση Ρομά σε αρχιφύλακα – Τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Οι δύο αγνοούμενοι οι νεκροί που εντοπίστηκαν

AGGELOS DRITSAS

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

AGGELOS DRITSAS

Με απόλυτη πλειοψηφία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντώνης Βαρδάκας στον Δήμο Άργους – Μυκηνών 

AGGELOS DRITSAS

Αλλάζει ο καιρός: Πού έρχονται βροχές από την Τετάρτη (30/10) – Τι φέρνει ο Νοέμβριος

AGGELOS DRITSAS

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, κ. Κωνσταντίνο Λαθούρη, υποδέχτηκα σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Ομόφωνο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για τη διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΒΕΡΝΑ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ Κάτι πιο Εκλεκτόν Ταβέρνα -Μεζεδοπολείο

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS