ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κρίγγος: Να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας» λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον

Φίλες και Φίλοι,
Στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν, ο Δήμος Άργους Μυκηνών άλλαξε πορεία. Πραγματοποίησε αποτελεσματικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα των κατοίκων του σε όλους τους τομείς.

Η «Αλλαγή Πορείας», που δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, γίνεται κάθε μέρα πράξη. Αυτή η πορεία αλλαγής πρέπει να συνεχιστεί. 

Τα έργα που υλοποιήθηκαν, τα μεγάλα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί, τα σχέδια για νέα έργα που έχουν εκπονηθεί, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο όραμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης και δίνουν στο Δήμο μας την πρωταγωνιστική θέση που η ιστορία μας και οι προσδοκίες όλων μας αξιώνουν. Να αποτελέσει ένα Δήμο πρότυπο. 

Να έχει ο Δήμος μας τη θέση που του αξίζει στην Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα, την Ευρώπη. Στην προσπάθεια αυτή, χάρη στη δική σας στήριξη συμμετείχα με όλες μου τις δυνάμεις. Τήρησα τη δέσμευσή μου να συμβάλλω στην ευόδωση των κοινών μας στόχων. 

Στη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος προσέγγισα τα προβλήματα από την «πλευρά της λύσης» και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιηθούν μεγάλα έργα, όπως το κολυμβητήριο, η ανάπλαση του κέντρου του Άργους, η αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», σχολεία, γήπεδα και πολλά άλλα.

Πιστεύω στην προοπτική του τόπου μας. Σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τους πολίτες του Δήμου μας, για τις οικογένειες μας, για τα παιδιά μας. 

Σας ζητώ, με την ψήφο σας, τη μία από τις τέσσερις που διαθέτετε, να ανανεώσουμε τη Σχέση Εμπιστοσύνης, την οποία έχουμε χτίσει μαζί. 

Διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση, για να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας», λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Δημήτρης Κρίγγος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκάθαρη νίκη του Τ. Χρόνη στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Νέος προπονητής της Ερμιονίδας ο Παναγιώτης Διλμπέρης

AGGELOS DRITSAS

Εορτής της Ζωοδόχου Πηγής

AGGELOS DRITSAS

Disco Party στο 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου: 3 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου ,η ζημιά ανέρχεται σε 1.733.346,63€.  

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Κλοπή ελιών από χωράφι – Χειροπέδες σε 69χρονο

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΕΣΠΟΤΑ : Μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των υποδομών σε ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ζωντανά τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών

AGGELOS DRITSAS

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Αποφασιστικό βήμα για την Ανακύκλωση από το Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

LIVE >Καλή ανάσταση αδέρφια σε όλο τον κόσμο με τη χάρη του θεού ειρήνη και αγάπη

AGGELOS DRITSAS

Περισσότερα από είκοσι τσουβάλια σκυλοτροφής παρέδωσε σήμερα στο Δήμο Άργους –Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS