ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζει να προκαλεί ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος στην προσπάθειά του να παραμείνει στην επικαιρότητα, θεωρώντας ίσως του Δημότες Ναυπλιέων και χωρίς μνήμη και χωρίς κρίση.
Με την αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά που εξακολουθεί να τον διακατέχει, προφανώς και δεν διδάχτηκε τίποτα από το αποτέλεσμα των εκλογών και την πολιτική του καταδίκη, προβάλει αυτά που νομίζει ότι τον συμφέρουν και κρύβει την πραγματικότητα, ακόμα και για το ευαίσθητο ζήτημα της προστασίας των ακτών και των λουομένων με ναυαγοσωστική κάλυψη.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι η Δημαρχία Ορφανού, εξαντλεί όλα τα περιθώρια για να καλύψει τις δικές του παραλήψεις, τα χρέη, τις υποσχέσεις, τις αδιαφανείς διαδικασίες, τις δυσλειτουργίες που άφησε πίσω του και αντί να συμμετέχει ή να σιωπά, προκαλεί με διαγγέλματα στο Facebook και στα φιλικά του sites για ανικανότητα τη Δημοτική Αρχή και ψεύδεται χωρίς ντροπή, για τις διαδικασίες που νόμιμα προβλέπονται και ακολουθούνται.
Αλλά η υποκρισία του ξεπερνά κάθε όριο, όταν συνεχώς απουσιάζει επιδεκτικά από τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής εκεί που συζητούνται τα θέματα και παίρνονται οι αποφάσεις, αποφεύγοντας να πάρει υπεύθυνη θέση και να ψηφίζει, γιατί δεν θέλει να “εκτεθεί” και να αντιμετωπίσει την κριτική και τα ερωτήματα για τις δικές του ευθύνες, πόσω μάλλον να ψηφίσει θετικά στις προτάσεις Ορφανού.
Αν λοιπόν επιθυμεί πραγματικό και δημιουργικό διάλογο, χωρίς ύβρεις και προκλήσεις, ας συνηθίσει στην ιδέα να έρχεται στα υπεύθυνα αρμόδια δημοτικά όργανα και ας σταματήσει να παραπληροφορεί τους συνδημότες μας, γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να λιγοστεύουν επικίνδυνα, για τον ίδιο, και οι ελάχιστοι εναπομείναντες οπαδοί του.
Και επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις, δείτε από τις αναρτήσεις στη Διαύγεια, την απουσία του -όπως και του κυρίου Καχριμάνη- από τη Δημοτική Επιτροπή και την απόφαση για τη “διακήρυξη του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού” όπως προβλέπει ο Νόμος και την οποία απέκρυψε στην τελευταία ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος, θέλοντας να συκοφαντήσει τη Δημοτική Αρχή Ορφανού.
Αυτονόητο είναι ότι επιστρέφονται οι απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί στον αποστολέα τους, οι οποίοι μάλλον χαρακτηρίζουν τον ίδιο.
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Από την 1η Μαρτίου POS και ταμειακές σε όλες τις λαϊκές αγορές

AGGELOS DRITSAS

Αναστασία – Σάσσα Αργυροπούλου – Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας & Κλιματικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές και πολιτιστικοί φορείς παρέλασαν στο Άργος για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΙΔΕΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια !Μπράβο σε όλους !

AGGELOS DRITSAS

Στις 26 Σεπτεμβρίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Καραθώνας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Σημαντική ημέρα η χθεσινή για τις 13 Περιφέρειες της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται το ΑrnaSFestival στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί υποδοχή της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αναστασίου

AGGELOS DRITSAS

Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες

AGGELOS DRITSAS

Καρναβαλική Παρέλαση Ναυπλίου 2025

AGGELOS DRITSAS