ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου. Μια απώλεια δύσκολη στη διαχείρισή της, σε επίπεδο προσωπικό, γιατί εκτός από εξαίρετος συνάδελφος ο Σπήλιος ήταν και ένας καλός φίλος.

Η πορεία του, οι επιλογές του, η στάση του στη ζωή θα αποτελούν παραδείγματα άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος και της πολιτικής μας.

Ο Σπήλιος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος αγωνίστηκε με πάθος για την αλλαγή. Ακούραστος, ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι του ζητούσαμε.

Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του διακρίναμε το ήθος, την ευπρέπειά του, την εντιμότητα, την καθαρή ματιά του και την ανθρώπινη προσέγγιση του στην πολιτική. Με το πάθος του αυτό άφησε παρακαταθήκες πολλές ακόμη και σε όσους δεν τον γνώρισαν προσωπικά.

Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά χρόνια που βρεθήκαμε μαζί.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη, γιατί πέρα από την δικηγορία και την πολιτική θα μας λείψει ένας εγκάρδιος φίλος. Τον αποχαιρετώ με θλίψη. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Ναυπλιέων: Δώσε αίμα, είναι ζωή για εσένα και τον συνάνθρωπό σου

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Των Απανταχού Φίλων Παράλιου Άστρους 

AGGELOS DRITSAS

Πάρος: Σκάφος βρέθηκε ανεβασμένο στη στεριά 

AGGELOS DRITSAS

Ανακατασκευαζουν τον κόμβο της Πειραιώς στο Ναύπλιο. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Μια νέα μάχη αρχίζει, όλοι μαζί για μια νέα εποχή με τον επιχειρηματία μπροστά, ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΝΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ … ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ DRONE 29-1-2024

AGGELOS DRITSAS

Ο παραλογισμός και οι θυσίες ενός Κόσμου που Αλλάζει (γράφει ο Δρ. Γεώργας Αναστάσιος)

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα: «Γυναίκα και Αναπηρία: Δικαιώματα, Ενδυνάμωση, Προοπτικές» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ…

AGGELOS DRITSAS

Συζητήσαμε αναλυτικά την πρόοδο του έργου της Νεοκλασικής Αγοράς Άργους, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΔΙΑΤΗΡΩ”.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός παρευρέθηκε στην ημερίδα

AGGELOS DRITSAS