ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαχείριση απορριμμάτων: Αγγίζουν τα 3 εκ ευρώ οι οφειλές δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μέρος της οφειλής τους προς την διαχειρίστρια εταιρεία κατέβαλαν για την επεξεργασία των απορριμμάτων τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αρκετοί από τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ικανοποιητική μείωση του συνολικού χρέους από τους ΟΤΑ της Περιφέρειας στην εν λόγω εταιρεία -το οποίο, σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του ΦοΔΣΑ, ανέρχεται πλέον σε 2.932.714,33 ευρώ.

Ωστόσο, παρά την σημαντική μείωση, η οφειλή προς την διαχειρίστρια εταιρεία εξακολουθεί να παραμένει μεγάλη και να αποτελεί το κύριο πρόβλημα για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -“η μείωση είναι ικανοποιητική, αλλά θα πρέπει να μειωθεί και άλλο” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ

Συγκεκριμένα, η ανανεωμένη κατάσταση του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου με τις μέχρι τώρα οφειλές ανά δήμο, έχει ως εξής:

Δήμος Αργους – Μυκηνών 460.672,05 ευρώ, Δήμος Βέλου – Βόχας 23 ευρώ, Δήμος Βόρειας Κυνουρίας 143.708,99 ευρώ, Δήμος Γορτυνίας 24.802,54 ευρώ, Δήμος Δυτικής Μάνης 14.668,60 ευρώ, Δήμος Επιδαύρου 210.630,39 ευρώ, Δήμος Μεσσήνης 100.192,01 ευρώ, Δήμος Ναυπλιέων 1.517.905,63 ευρώ, Δήμος Νεμέας 40.339,40 ευρώ, Δήμος Νότιας Κυνουρίας 5 ευρώ, Δήμος Οιχαλίας 57.283,22 ευρώ, Δήμος Σπάρτης 45.720,38 ευρώ, Δήμος Τριφυλίας 260.789,87 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιατροί ΕΣΥ: Αυξάνονται οι αιτήσεις τους για ιδιωτικά ιατρεία – Δίνεται παράταση

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Κρίγγου: «Αυτοδιοίκηση και κρίση. Συνέπειες της κρίσης στις οικονομικές καταστάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών»

AGGELOS DRITSAS

“Διαχείριση των συγκρούσεων μας” από το Κέντρο Ελπίδα Ζωής για μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο όμιλος Fattal Group, ανακοινώνει το καινούριο απόκτημά του, στην Ελλάδα, υπό την επωνυμία SEAFOS Luxury Resort & Spa, στην περιοχή Κάντια, του Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός: Η ομάδα του Άργους πήρε χρυσή νίκη στη Σύρο

AGGELOS DRITSAS

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη ο Αγιασμός της Τουριστικής Σχολής Άργους

AGGELOS DRITSAS

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την επίσκευψη του στη «2η Γιορτή Μανταρινιού»

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Ορφανού με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Κλειστός δρόμος στην Ασίνη για 10 μέρες

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

AGGELOS DRITSAS

Λυγουριάτικο Καρναβάλι 2025 : Με κακοκαιρία τα άρματα βγήκαν στους δρόμους

AGGELOS DRITSAS

Στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ από σήμερα έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS