ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου Θερινές Εκπτώσεις 2024

Αγαπημένοι μας φίλοι και καταναλωτές,

σας ενημερώνουμε ότι βάσει του άρθρου 15 παρ. 1 ν. 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 8 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο , 31 Αυγούστου.

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιουλίου 2024 με ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας 11:00πμ – 15:00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ε.Ε.Σ.Ν. , με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνει να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά , εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Περιμένουμε πανέτοιμοι όλους τους καταναλωτές για τις αγορές τους με στόχο την ενίσχυση της Ναυπλιακής αγοράς και οικονομίας.

Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές , την άριστη ποιότητα και τις ευκαιρίες των προϊόντων , που διαθέτουν τα καταστήματα μας.

Ζούμε σε μικρές κοινωνίες που όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα καταστήματα της γειτονιάς μας , στους φίλους και γνωστούς μας.

Θυμόμαστε πάντα ότι τα χρήματα που καταναλώνουμε στις τοπικές μας επιχειρήσεις παραμένουν και «κινούνται» στην πόλη μας!

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Ψωνίζουμε στη πόλη μας ! Στηρίζουμε την Τοπική Κοινωνία!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 100 χρόνια ΤΕΕ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εορταστική εκδήλωση στην Τρίπολη

AGGELOS DRITSAS

𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝜 𝝟𝝖𝝞𝝢𝝤𝝩𝝤𝝡𝝞𝝖: 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝞𝝟𝝤𝝩𝝜𝝩𝝖 & 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗨𝗣𝗦 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΓΕ Νέας Κίου: Ένα εργαλείο αγροτικής ανάπτυξης σε πλήρη εγκατάλειψη ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΘ 2024 Παρουσίαση των 100+1 Ψηφιακών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερά εγκαίνια για το 10ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Πότε κάνει πρεμιέρα – Τι μπαίνει στο καλάθι του Άη Βασίλη

AGGELOS DRITSAS

Μεταδόσεις της ημέρας .. Facebook, Instagram ,Twitter, tik tok…μιας άλλης εποχής…

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 10.000€ σε κατάστημα στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Τιμή μεγάλη και χαρά για μένα η τιμητική διάκριση μου «ως προέδρου γυναίκας φαρμακοποιου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …

AGGELOS DRITSAS

Σε διαβούλευση το νέο εργατικό νομοσχέδιο – Αλλαγές σε ΕΡΓΑΝΗ, προσλήψεις, ψηφιακή κάρτα κ.ά.

AGGELOS DRITSAS

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2025: Το Επιμελητήριο Αργολίδας επιβραβεύει 12 πρωτοπόρες επιχειρήσεις BINTEO

AGGELOS DRITSAS