ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 6-12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με τις εξαιρετικές εντυπώσεις όλων που συμμετείχαν, την άρτια οργάνωση και το όπως πάντα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, επιστρέψαμε χθές απ΄την προγραμματισμένη 6-12/7 εκδρομή του Συλλόγου μας στην Κρήτη.

Οι επισκέψεις μας στις κύριες πόλεις Αγ.Νικόλαο, Ηράκλειο,Ρέθυμνο, Χανιά ,στους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του νησιού (Μάλια, Σπιναλόγκα, Κνωσσό, Ελεύθερνα, Γόρτυνα, Φαιστό, Ηράκλειο, Χανιά) στις ιστορικές μονές (Αρκάδι, Παναγία Γκουβερνιώτισα, Αγ.Τριάδα Τζαγκαρόλων) , σε εκκλησίες (Αγ.Γεωργίου Σεληνάρι, Αγ.Μηνά, Αγ.Τίτο ) , στα ιστορικά και λαογραφικά ενδιαφέροντα σημεία (Αρχάνες, Μαργαρίτες, Μεσσαρά, τάφοι Καζαντζακη, Βενιζέλων, οικία/μουσείο Ελ.Βενιζέλου) και πολλά ακόμη, μας γέμισαν γνώσεις ανάμικτες με ψυχαγωγία αλλα και ξεκούραση.

Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά αλλα και την τιμή να ξεναγηθούμε και να ενημερωθούμε καταπληκτικά για όλα τα σημαντικά και ιδίως στα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα σημεία, απο φίλους του Συλλόγου/ άριστους αρχαιολόγους που προσφέρθηκαν , όπως τον κρητικό κ. Κωνσταντίνο Τζιαμπάση αρχαιολόγο / ερευνητή στο Πανεπιστήμιο της Napoli, που μας χάρισε πολύτιμο χρόνο των διακοπών του εκεί, τον δικό μας αρχαιολόγο Χρήστο Πιτερό που συμμετείχε στην εκδρομή μας και τον κ. Αντώνη Βασιλάκη , πρ.προιστάμενο εφορείας αρχαιοτήτων και καθηγητή της σχολής ξεναγών, που μας συνάντησε εκεί και μας ξενάγησε επι διήμερο στους χώρους της περιοχής του Ηρακλείου.

Οι θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση των όσων μας πρόσφεραν όλες αυτές τις μέρες , αφού μαζί τους γνωρίσαμε πραγματικά την ιστορία της Κρήτης. Ευχαριστίες για την οργάνωση του προγράμματος , των μετακινήσεων αλλα και της διαμονής, στο γραφείο τουρισμού του Δημ.Σχίζα αλλα και στον οδηγό Βασίλη Τόμπρα που όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για όλα .Την αποστολή συνόδευσαν απ το ΔΣ ο πρόεδρος Σ.Κωτσοβός , ο ταμίας Πετ.Κωτσόπουλος και το μέλος κ. Αγγ. Σταμέλου.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Δαναού , όχι μόνον γιατι ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκαν ένα σημαντικό χρόνο των διακοπών τους στις επιλογές μας, αλλα και για την ομαδική τους άψογη συμπεριφορά, την συνέπεια και το ευχάριστο κλίμα που δημιούργησαν σε όλο το 7ήμερο ταξίδι μας.

Καλό καλοκαίρι! Και του χρόνου !

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Έκτακτο της ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Το Δρέπανο στην Αργολίδα γιορτάζει τους πολιούχους του Αγίους Αδριανό και Ναταλία

AGGELOS DRITSAS

Στα χαρτιά η παραγραφή χρεών προς ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Η Γιορτή λήξης των Μαθημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι.

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά τώρα στην περιοχή Δάρδιζα στην Αργολίδα 

AGGELOS DRITSAS

ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΔ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΞΕΡΙΑΣ» ΑΡΓΟΥΣ (12/03/25

AGGELOS DRITSAS

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης,

AGGELOS DRITSAS

Η Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Νέα σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ με Σ. Φάμελλο στην ηγεσία – Τα μηνύματα και η επόμενη μέρα

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Μαλτέζου με τους προϊστάμενους των υπηρεσιών του Δήμου Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS