ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Νέα Πελοπόννησος”: “Αλωνίζει” ο Τατούλης τη Λακωνία

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πραγματοποίησε περιοδεία στη Λακωνία όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και επευφημίες.

 Στο Γύθειο, στη Σπάρτη, στον Κότρωνα, στον Πύργο Διρού αλλά και στην Αρεόπολη, το μήνυμα των Πελοποννησίων ήταν ένα: «Ήρθε η ώρα για τη Νέα Πελοπόννησο της επόμενης πενταετίας, που είναι πιο ισχυρή και ανανεωμένη από ποτέ».

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε στους Λάκωνες: «Είμαστε αυτοί που την επόμενη πενταετία θα βγάλουμε τη Λακωνία από την απομόνωση. Θα ολοκληρώσουμε την ενοποίηση της Νότιας Λακωνίας και θα προχωρήσουμε στην ένωση με την Μάνη. Θα βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης την παράκαμψη του Βλαχιώτη και της Σκάλας , θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση της εισόδου των Μολάων, θα ολοκληρώσουμε την σύνδεση της Μονεμβασιάς με την Νεάπολη στο τμήμα που υπολείπεται και βέβαια θα αναδείξουμε την Ελαφόννησο σε ένα πρότυπο νησί αειφορίας, ένας δικός μας σχεδιασμός που τελικά δεν προχώρησε.

Στην ιστορική Σπάρτη το εμβληματικό έργο της νέας εισόδου, το νέο λιμάνι του Γυθείου, αλιευτικά καταφύγια σε κάθε πλευρά, έργα πολιτισμού, παιδείας, υγείας έκαναν την λακωνική οικονομία τα προηγούμενα χρόνια την πιο δυναμική της Πελοποννήσου και έφεραν πόρους που δεν είχαν οι Λάκωνες ποτέ φανταστεί. Σήμερα είμαστε εδώ απολύτως περισσότερο έμπειροι από ποτέ για να πιάσουμε από την πρώτη μέρα δουλειά και να δημιουργήσουμε πολλά περισσότερα.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον μας.

Το μέλλον του τόπου μας και των νέων ανθρώπων που θέλουμε να κρατήσουμε σε αυτόν.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την Πελοπόννησο του 2030. Έναν τόπο που θα θέλεις να ζεις και να δημιουργείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η γνώση δίνει φτερά στην ανθρώπινη ύπαρξη

AGGELOS DRITSAS

Γλέντι στον αύλειο χώρο του Αϊ Γιώργη στην Μπαρδουνια. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης Στην ημερίδα διαβούλευσης της 1ης Αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας του Υδατικού Ανατολικής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Άξιζαν όλα στο συγκλονιστικό Αγγλία-Ελλάδα 1-2!

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : 1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑΛ) ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

4 στα 4 για τον ΑΟ Ερμιονίδας – Επικράτησε και επί του Ξυλοκάστρου

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή σπουδαστών στο ΙΕΚ Αργολίδας της ΔΥΠΑ

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα από το Νοσοκομείο Αργολίδας: “Η συμβολή των Δομών Υγείας στα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα”

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Σούρας: Πέθανε ο γνωστός ψυχίατρος – Συγκλονίζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

AGGELOS DRITSAS

Αναστασία – Σάσσα Αργυροπούλου – Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας & Κλιματικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

AGGELOS DRITSAS

“Βασικά με λεν Θανάση”, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου. Θέατρο Τριανόν, Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS