ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Αίτημα του Δ. Ορφανού για συναντήσεις και επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή

Συνδημότισσες, συνδημότες
Οι πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές, κατά τις οποίες επικράτησε η αναγκαία χαλάρωση και η περισυλλογή, μετά την σκληρή και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, τελείωσαν οριστικά.

Όπως είναι γνωστό, την ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 την έχει η παρούσα Δημοτική Αρχή, όμως, με εκφρασμένη ήδη την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτών του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε, πάντα στα νόμιμα και θεσμικά πλαίσια, κατά το διάστημα αυτό των δύο κρίσιμων μηνών, στον τρόπο και τη λήψη των αποφάσεων του Δήμου Ναυπλιέων, στη λειτουργία του και κυρίως στη διαχείριση του Δημοτικού χρήματος.

Οι επισημάνσεις αυτές γίνονται, χωρίς καμία μομφή, γιατί είναι γνωστό πως σε κάθε προεκλογική περίοδο υπάρχουν αρρυθμίες, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση και στρεβλώσεις σε όλους τους τομείς της διοίκησης και οι οποίες πρέπει άμεσα να διορθωθούν.

Εμείς, το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, είμαστε αποφασισμένοι από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε θα αναλάβουμε επίσημα τη διακυβέρνηση του Δήμου Ναυπλιέων, να εφαρμόσουμε όσα έχουμε δεσμευτεί με το πρόγραμμά μας και όσα είπαμε στις ομιλίες μας και στις συζητήσεις με τους Δημότες σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.

Για να μην χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος και να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία και ανάληψη ευθύνης από συνεργάτες και Δημοτικούς Συμβούλους που επέλεξαν οι Δημότες, είναι αναγκαία η πλήρης ενημέρωση, για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα, τα οικονομικά τους, τα προβλήματά τους, οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, τα έργα και οι μελέτες που συνεχίζονται και προγραμματίζονται και τα θέματα του προσωπικού και οι σχέσεις με τους Δημότες.

Πρώτο μας μέλημα λοιπόν η επίσημη ενημέρωση από τον κύριο Δήμαρχο, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Τμημάτων του Δήμου Ναυπλιέων, από τους οποίους θα ζητήσουμε επίσημη συνάντηση και πλήρη ενημέρωση.

Ήδη με επιστολή μου με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2023, προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο, έχω ζητήσει να μου ορίσει συνάντηση στο

Δημαρχείο και θα ακολουθήσουν παρόμοιες επιστολές για συναντήσεις με ομάδες συνεργατών μας, προς τους Προέδρους και Προϊσταμένους του Δήμου μας.

Συνδημότισσες, συνδημότες

Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την απόφασή σας να μας αναθέσετε για τα πέντε επόμενα χρόνια τη διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων και να σας διαβεβαιώσω, ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Να είστε σίγουροι ότι όλα όσα δεσμευτήκαμε να πραγματοποιήσουμε θα τα εφαρμόσουμε κατά γράμμα, ήρθαμε για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, για να επιβληθεί στο Δήμο μας ισονομία, διαφάνεια, σεβασμός στο Δημότη και στο Δημοτικό χρήμα, αξιοπρέπεια, αλήθεια και ηθική.

Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Ορφανός
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Λόγω βλάβης του ΔΕΔΔΗΕ (Μετασχηματιστής) σε κεντρική γεώτρηση του Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Nέες ταυτότητες: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις και πότε παύει η ισχύς των παλαιών

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους Εθελοντές Αιμοδότες μια γενιά που νοιάζεται, συμμετέχει και προσφέρει!!!

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Στο Ναύπλιο η δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς: Τι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους;

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας την Κυριακή 17/03/2024

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκίνητα εποχής τράβηξαν τα βλέμματα στο Ναύπλιο ΒΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αρμαντο Λεκκα : Εκ μέρους της οικογένειας του φίλου και αδερφού μας σονι ρου..

AGGELOS DRITSAS

ΕΕΑΑ: Δυναμικό «παρόν» στην 7η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec

AGGELOS DRITSAS

Δείτε τη δήλωση της αντιδημάρχου Αναστασίας – Σάσας Αργυροπούλου για τα Επιχειρηματικά βραβεία 2025.

AGGELOS DRITSAS