ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι εργασίες πυροπροστασίας (διάνοιξη δασικών δρόμων, καθαρισμοί κλπ) στον Δήμο Άργους Μυκηνών ξεκίνησαν από την Ανδρίτσα και συνεχίζονται σε όλο τον Δήμο.

Την περίοδο που ήμουν αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας διανοίχτηκαν πάνω από 43.000 μέτρα δασικών δρόμων σε όλο τον Νομό.

Τώρα, ως Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, φροντίζω για να υπάρχουν οι υποδομές, που θα διευκολύνουν τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν πιο αποτελεσματικά το έργο τους.

📌Εύχομαι να μην υπάρξει τέτοια ανάγκη, αλλά ο ρόλος της διοίκησης είναι να μην πορεύεται με ευχολόγια.

Αυτή υπήρξε πάντα αρχή μου, την οποία ακολουθώ από κάθε δημόσια θέση, στην οποία έχω υπηρετήσει μέχρι σήμερα.

#ioannismaltezos

https://www.facebook.com/share/asESU9W3Tkzuts1Q/?mibextid=WC7FNe

https://www.facebook.com/share/NdQKbCc9APcHVvPd/?mibextid=WC7FNe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Ναυπλιέων: Καλή, δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2024

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Για την κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 3 Ρίχτερ στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

10o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στη Δαλαμανάρα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον αγώνα των αγροτών

AGGELOS DRITSAS

Χειροπέδες σε 22χρονο που κυκλοφορούσε με σουγιά στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Το μακρύτερο παγκόσμιο ρεκόρ μετακίνησης με μοτοσυκλέτα ανήκει στον Αργεντινό Αιμίλιο Σκοττό, ο οποίος ξεκίνησε σπίτι στις 17 Ιανουαρίου 1985 και επέστρεψε στις 2 Απριλίου 1995, αφού ταξίδεψε συνολικά 735.000 χλμ και επισκέφθηκε 214 χώρες και εδάφη!

AGGELOS DRITSAS