ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η τουριστική προβολή, οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι εκθέσεις του εξωτερικού, ήταν οι τρεις άξονες της συζήτησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, με τον Γερμανό Πρέσβη, Αντρέας Κιντλ, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας,

Ο Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κιντλ για την επίσκεψή του, τόνισε τη σημασία της συνάντησης για την προώθηση της Πελοποννήσου στη Γερμανία.

«Είχαμε μια πολύ παραγωγική και ωραία συζήτηση, κυρίως για τρεις βασικούς άξονες», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, και αναφέρθηκε στην τουριστική προβολή, επισημαίνοντας την αναγνώριση και το ενδιαφέρον των Γερμανών για την Πελοπόννησο, ως προορισμό.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός roadshow, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, για την παρουσίασή τους στη Γερμανία. «Είμαστε σε μια συζήτηση για να οργανώσουμε ένα roadshow, μαζί με την κυβέρνηση, σχετικά με το πώς μπορούμε να παρουσιάσουμε επενδυτικές ευκαιρίες της περιοχής μας, στο εξωτερικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, συζητήθηκε η ουσιαστική συμμετοχή της Πελοποννήσου σε διεθνείς εκθέσεις, με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και την προβολή των τοπικών προϊόντων μέσω B2B συναντήσεων.

Ο Γερμανός Πρέσβης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση και την πεποίθησή του ότι η Πελοπόννησος αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό για τους Γερμανούς.

«Η συνεργασία μας και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στο μέλλον, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Πελοποννήσου και της Γερμανίας», δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτριος Ορφανός : Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου.

AGGELOS DRITSAS

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν.Αγίας Τριάδας, ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ε.Σ.ΠΕ .Πελοπονησσου

AGGELOS DRITSAS

4χρονο αγόρι υπέστη αλλεργικό σοκ λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Το Σωματείο μας, πάντα πρώτο στους αγώνες των Συνταξιουχων.

AGGELOS DRITSAS

Πως διατηρούμε το Δήμο Άργους – Μυκηνών καθαρό 

AGGELOS DRITSAS

Μαζί με τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος , τον αντιδήμαρχο Πρασίνου

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

AGGELOS DRITSAS

Ποινική δίωξη σε 11 βουλευτές των Σπαρτιατών και Ηλία Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

AGGELOS DRITSAS

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS