ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Συντονισμένες και άμεσες δράσεις στήριξης»

Σειρά συναντήσεων και αυτοψίες στις περιοχές της Κορινθίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές πραγματοποίησε, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιουλίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους και τους παραγωγούς της Κορινθίας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση στήριξη των πληγέντων», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, ενώ σημείωσε ακόμα ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, καθώς η αντιπυρική περίοδος παραμένει σε εξέλιξη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση με Δημάρχους, Προέδρους κοινοτήτων και εκπροσώπους των τοπικών αρχών, όπου συζητήθηκαν τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων και τον συντονισμό των δράσεων.

Επίσης, συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Στιμάγκα Κορινθίας, με παραγωγούς της περιοχής, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστου Δήμα, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργου Στρατάκου, του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου και της Μαριλένας Σούκουλη (Βουλευτής Νομού Κορινθίας).

Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Μουρίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σπυρίδωνας Ζαχαριάς, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Μάρκος Λέγγας και στελέχη της ΠΕ Κορινθίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παραμένει σε διαρκή επαφή με τους τοπικούς φορείς και τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης και να προσαρμόζει τις δράσεις της ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημερωτική Εκδήλωση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΕΠΣ) Δήμων Ερμιονίδας & Πόρου

AGGELOS DRITSAS

Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς: Διακοπή ρεύματος στο κεντρικό αντλιοστάσιο του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;

AGGELOS DRITSAS

Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024.

AGGELOS DRITSAS

Το Πράσινο Ταμείο: Χρηματοδοτεί δήμους

AGGELOS DRITSAS

84χρονος ο οδηγός του τροχαίου που απανθρακώθηκε στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Β.Σιδέρης: Yποδέχθηκα στην Π.Ε. Αργολίδας τη Νένα Χρονοπούλου, τον Τάσο Μητρόπουλο και τον Χρήστο Μαυράκη

AGGELOS DRITSAS

Το 1000 Miglia Experience στο Ναύπλιο(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι στην Ιστιαία

AGGELOS DRITSAS

Lidl: Πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Όταν ψηφίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, τόσο στις τοποθετήσεις μας όσο και στο τι ψηφίζουμε, ώστε να γινόμαστε κατανοητοί.

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΒΑΡΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS