ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συνδημότισσες, συνδημότες

Φίλες και φίλοι

Ο Δήμος μας, ο Δήμος Ναυπλιέων, γύρισε σελίδα.

Με την ψήφο σας δώσατε σε μένα, στο συνδυασμό μας ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και στη συνεργαζόμενη παράταξη Ανάπλι εμπρός! την καθαρή εντολή να αλλάξουμε το Δήμο μας, να προχωρήσουμε και να εφαρμόσουμε όσα διακηρύξαμε και περιέχονται στο πρόγραμμά μας, χωρίς αγκυλώσεις και δεσμεύσεις, με διαφάνεια, ισονομία, και ισότητα προς όλους, με σεβασμό στο Δημοτικό χρήμα, με συμμετοχή των Δημοτών και με ανοιχτές τις πόρτες, στο Δημαρχείο, στις Υπηρεσίες του Δήμου και στο γραφείο μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους, τους συνδημότες μας πρώτα, που μας τίμησαν και μας εμπιστευτήκαν το μέλλον τους, στους συνεργάτες μου, στους υποψήφιους Συμβούλους, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, στην οικογένειά μου που με στήριξε από την αρχή της προσπάθειας, σε αυτούς που συντάχθηκαν μαζί μας στην πορεία και συνέβαλαν στην εκλογή μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε, πυξίδα μας θα είναι η νομιμότητα, το ήθος, η ενημέρωση, η διαύγεια στις αποφάσεις και η αποφυγή κάθε περιττής σπατάλης, δεν θα ανεχθώ παρεκκλίσεις από τις βασικές αρχές που από την αρχή θέσαμε ως στόχους, η συμμετοχικότητα και η δημοκρατία θα διαπερνούν όλες τις βαθμίδες λειτουργίας του Δήμου μας.

Η συνεργασία όλων είναι όχι απλά επιθυμητή, αλλά και αναγκαία για να πετυχαίνουμε κάθε φορά το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν θα επιτρέψω κανενός είδους ρεβανσισμό και αδικία σε βάρος υποστηρικτών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, θέλω να γίνει κατανοητό ότι δεν ερχόμαστε ως τιμωροί.

Οι σχετικοί προβλεπόμενοι έλεγχοι που θα πραγματοποιηθούν, είναι αυτονόητο ότι θα κινηθούν στα πλαίσια αυστηρά του Νόμου, χωρίς καμία σκοπιμότητα.

Θα επιδιώξω και ελπίζω να βρω ανταπόκριση και να τύχω πλήρους ενημέρωσης από τον απερχόμενο στις 31 Δεκεμβρίου 2023, Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων, για τις κάθε είδους εκκρεμότητες που υπάρχουν και διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη, κυρίως όμως για την οικονομική τους κατάσταση, για να προετοιμαστούμε και να μην χαθεί χρόνος από εμένα και τους συνεργάτες μου, ώστε με την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Ιανουαρίου 2024, να ασχοληθούμε αμέσως με τα επί μέρους ζητήματα του Δήμου.

Είμαστε αποφασισμένοι και πιστεύω ότι θα πετύχουμε, να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας, που θεωρώ ότι είναι προϋπόθεση για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Νομιμότητα και αλήθεια, είναι οι δύο ράγες, πάνω στις οποίες θα κινηθούμε.

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Ορφανός
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γηροκομείο Άργους : ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Τουρισμός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τους επισκέπτες του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Η χθεσινή ημέρα, όπως και όλο το Πάσχα, ολόκληρος ο Δήμος Άργους-Μυκηνών μια γιορτή!

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Κ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

AGGELOS DRITSAS

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο Φίλιππος Πλατής υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη και τη ”Νέα Πελοπόννησο”

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Κασσάνος από το Άργος θα είναι υποψήφιος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : Κώστας Καράπαυλος

AGGELOS DRITSAS

Ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών

AGGELOS DRITSAS

“Κλείδωσαν” πολύ χαμηλά οι τιμές για τα πράσινα τιμολόγια

AGGELOS DRITSAS

Επειδή συμβαίνουν μείζονα γεγονότα

AGGELOS DRITSAS