ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τριετής Προγραμματική Σύμβαση για το «Διεθνές Κέντρο Χορού» Δημήτρης Πτωχός

«Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη»

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος προχώρησαν στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ενίσχυσης των δράσεων του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Φεστιβάλ, υπεγράφη η σύμβαση τριετούς διάρκειας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας, προσφέροντας σπουδαίες ευκαιρίες στους καλλιτέχνες και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πελοποννήσου.

«Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός που προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και την πολιτιστική εκπαίδευση.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, επενδύουμε στο μέλλον και στην περαιτέρω ανάπτυξή του και την προβολή του σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Η πολιτιστική ανάπτυξη δεν είναι μόνο ζήτημα οικονομικών πόρων, αλλά και θέμα ψυχής, οράματος και συνεργασίας», ανέφερε, σχετικά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Ναυπλιέων στη συνάντηση Ορφανού – Λιβάνιου

AGGELOS DRITSAS

Υποβλήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού μελέτη για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στις παραλίες Κάντιας και Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Αναγγελία θυελλωδών νοτιάδων 8 Μποφόρ από το Λιμεναρχείο

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου για την “εκρηκτική” κατάσταση στην Ερμιονίδα: “Αφήστε τις αμοιβαίες μηνύσεις τώρα βρείτε λύσεις”

AGGELOS DRITSAS

Σαρωτική νίκη του Δημήτρη Ορφανού στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Νέα αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα – Ελέγχθηκαν 29 Ρομά και συνελήφθησαν 8

AGGELOS DRITSAS

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS

Νέος ΚΟΚ: Οι 7 ριζικές αλλαγές που φέρνει – Όρια ταχύτητας, πρόστιμα , παραβάσεις

AGGELOS DRITSAS

Διάλεξη στο Ναύπλιο: «Θεόφιλος, ο οπλαρχηγός της ελληνικής ζωγραφικής»

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος στον Πύργο Βασίλισσας Αμαλίας

AGGELOS DRITSAS

Διαλύθηκε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ερμιονίδας λόγω παραιτήσεων

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 5.500€ σε ταβέρνα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS