ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τριετής Προγραμματική Σύμβαση για το «Διεθνές Κέντρο Χορού» Δημήτρης Πτωχός

«Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη»

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος προχώρησαν στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ενίσχυσης των δράσεων του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Φεστιβάλ, υπεγράφη η σύμβαση τριετούς διάρκειας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας, προσφέροντας σπουδαίες ευκαιρίες στους καλλιτέχνες και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πελοποννήσου.

«Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός που προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και την πολιτιστική εκπαίδευση.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, επενδύουμε στο μέλλον και στην περαιτέρω ανάπτυξή του και την προβολή του σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Η πολιτιστική ανάπτυξη δεν είναι μόνο ζήτημα οικονομικών πόρων, αλλά και θέμα ψυχής, οράματος και συνεργασίας», ανέφερε, σχετικά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Μαθητές συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής Άργους για το Make A Wish

AGGELOS DRITSAS

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης- ΚΔΑΠ Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων διοργανώνει για 3η χρονιά το “SummerCamp 2024”

AGGELOS DRITSAS

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «1o VBC TORNEOARGOLIDA»

AGGELOS DRITSAS

 Σύλληψη 38χρονου για ληστεία σε μίνι μάρκετ

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Braille

AGGELOS DRITSAS

Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν

AGGELOS DRITSAS

12 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα,στην πόλη του Ναυπλίου ,υποδεχτήκαμε το ΤΕΕ

AGGELOS DRITSAS

Αυτή την Κυριακή κολυμπάμε για καλό σκοπό !!

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιηθηκαν τα εγκαίνια για τον νέο φωτισμο του ναού του Ποσειδώνα, στο ακρωτήρι του Σουνίου

AGGELOS DRITSAS