ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

1η Έρευνα για τον τουρισμό στο Δήμο Ναυπλιέων

Μια σημαντική έρευνα για τη μέτρηση της απόδοσης καταλυμάτων θα διενεργήσει το τμήμα τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με την εταιρεία GBRConsulting, με τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και με την υποστήριξη των τοπικών ενώσεων.

Τα δεδομένα αυτά της αγοράς είναι υψίστης σημασίας για την κατανόηση της υφιστάμενης κατάστασης και θα αποτελέσουν, μαζί την έρευνα ικανοποίησης – προφίλ επισκεπτών που θα διενεργηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, μία βάση για το σχεδιασμό δράσεων βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος του Ναυπλίου, την βελτίωση της ικανοποίησης των επισκεπτών, την βελτίωση απόδοσης του κλάδου διαμονής, την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, την χρονική διεύρυνση της τουριστικής δραστηριότητας, με ισόρροπο και βιώσιμο τρόπο.

Η GBRConsulting έχει 20ετή εμπειρία στη μέτρηση της απόδοσης του κλάδου διαμονής σε διάφορους προορισμούς της χώρας και για την Ελλάδα συνολικά, καθώς και στη διενέργεια ερευνών προφίλ και ικανοποίησης επισκεπτών.

Η εταιρεία αυτή προσφέρει δωρεάν την έρευνα απόδοσης στον Δήμο μας και η προσφορά της έγινε δεκτή από την Δημοτική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2024.

Επισημαίνεται ότι η εμπιστευτικότητα των δεδομένων των τουριστικών καταλυμάτων είναι εγγυημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δράση ενημέρωσης για την εξυπηρέτηση ατόμων με οπτική αναπηρία

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Ο Δημήτρης Καραγιάννης ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Απομακρύνθηκε με ρυμουλκό από το σημείο του ατυχήματος το πλοίο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος στον Οίκο Ευγηρίας – Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου ο Κωνσταντίνος Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Εντός έδρας ήττα για τον Πανναυπλιακό από τον Αιγέα Πλωμαρίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την ειδική αγωγή, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι σε κάθε παιδί!

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Σήμερα γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία.

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας.

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση “Πενήντα Χρόνια Δημοκρατία” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα για την παραβατικότητα των ανηλίκων στο διαδίκτυο

AGGELOS DRITSAS

3 θέσεις για ηλεκτροτεχνίτες εναερίων – υπογείων δικτύων στον ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS