ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί στην Ερμιονίδα η διεξαγωγή του Αναρριχητικού Φεστιβάλ, στα αναρριχητικά πεδία της περιοχής.

Στόχος του φεστιβάλ, είναι η προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών στην περιοχή, εκτός της τουριστικής περιόδου, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και στην τουριστική προβολή του τόπου.

‘Ηδη από το 2022, το Αναρριχητικό Φεστιβάλ σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς σε αυτό έλαβαν μέρος και αναρριχητές παγκοσμίου φήμης μαζί με τους συνοδούς τους, διαδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαίτερες ομορφιές της Ερμιονίδας στις χώρες και στις περιοχές τους.

Περαιτέρω, σκοπός του Αναρριχητικού Φεστιβάλ είναι να γίνει θεσμός και να προωθήσει την περιοχή και ως τόπο εναλλακτικού τουρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μικροί και μεγάλοι στόλισαν το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Λευκακίων» ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές όλων των αγαπημένων μας…

AGGELOS DRITSAS

Εφορία: Ποιες υποθέσεις παραγράφονται μέσα στις επόμενες 96 ώρες

AGGELOS DRITSAS

Ανοιχτές ΔΟΥ για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων

AGGELOS DRITSAS

Αναχώρησε η Εθνική Ελλάδος για το επετειακό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKF για τα 60 χρόνια.

AGGELOS DRITSAS

Ενορία Αγίας Τριάδας Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιώργος Καντζάβελος έχει καταγωγή από το Κεφαλάρι και είναι ενεργό μέλος της παράταξής μας.

AGGELOS DRITSAS

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Επιδαύρου στη διεπιστημονική Διημερίδα «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

AGGELOS DRITSAS

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λαογραφικού Κέντρου Διδύμων.

AGGELOS DRITSAS

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα της ΝΔ Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στην Αργολίδα για το θάνατο του Διονύση Καρβέλα

AGGELOS DRITSAS