ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή της «Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 2023», σταδιακά ολοκληρώνονται. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η διαδρομή και οι βοηθητικοί χώροι του αγώνα θα γεμίσουν ήχο και χρώμα, που αποτελούν μέρος της μαγείας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. 

Οι ενενηνταένα (91) συμμετέχοντες αθλητές μαζί με τα άρτια προετοιμασμένα αυτοκίνητα τους, εκτός από το χρονόμετρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το εντυπωσιακό, νέο και άγνωστο αγωνιστικά για αυτούς κομμάτι. Θα δούμε αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και κλάσεων του Πρωταθλήματος Αναβάσεων. 

Η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, είναι ανοιχτή στις περισσότερες κατηγορίες/κλάσεις. 

Οι βαθμολογίες δεν επιτρέπουν να χαρακτηρίσουμε κάποιους σαν φαβορί και όλα μπορούν να συμβούν. 

Συγκεκριμένα, στην Ν2 συμμετέχουν δέκα αθλητές, με τον Κ.Θέο να καταδιώκεται από τους αδερφούς Ρέκκα. 

Στην Ν4 που αριθμεί πέντε συμμετοχές, οι Γ.Θανάσης με τον Μ.Μπενή ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στους εννέα συμμετέχοντες της Α6, πρωταγωνιστούν οι Α.Μητσάκος και Β.Μπάτζανος. 

Στην Α8 μας έρχεται από την μακρινή Ρόδο ο Μ.Μπουρλίδης, ενώ προηγείται στην βαθμολογία ο Μ.Ευθυμίου. 

Η κλάση Ε10 έχει έξι συμμετοχές, με διεκδικητές τον Σ.Χατούπη και τον Ε.Δημητρακόπουλο. Επτά οι συμμετέχοντες στην Ε11 με τον Χ.Μπουροθανασόπουλο να προηγείται. 

Στην Ε12Δ οκτώ συμμετέχοντες με τον Δ.Γκούσκο και τον Π.Κανσό να μάχονται για τον τίτλο της κλάσης. Στην FST2 έχουμε επτά συμμετοχές και δέκα στην FSA 2L. 

Στην FST πέντε συμμετοχές με τον Σ.Μαυροειδάκο, τον Π.Παρθένη και τον Μ.Ηλιόπουλο στην μάχη των μεγάλων ιπποδυνάμεων των πιο εξελιγμένων αυτοκινήτων των Ελληνικών Αναβάσεων. 

Στην FSA οι θεατές θα απολαύσουν το Escort του Ν.Παπαδόπουλου. Εννέα συμμετοχές και στα Ιστορικά, με μεγάλη μάχη να αναμένεται ανάμεσα σε Π.Ευθυμίου και τον Δ.Σκεπασιανό. 

Η διασπορά των συμμετεχόντων σε όλες τις κατηγορίες/κλάσεις εξαιτίας του γεγονότος πως ο αγώνας προσμετρά στους εξής θεσμούς : 

– Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, 

– Στο Έπαθλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, 

– Καθώς και στο πρωτάθλημα Ιστορικών, εγγυάται πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν στον Αχλαδόκαμπο. 

Ο δρόμος θα κλείσει στις 09.00,το Σάββατο 21/10 μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο θα έχουμε τρία σκέλη χρονομετρημένων δοκιμαστικών, και την Κυριακή 22/20 δύο σκέλη αγώνα. 

Το σύνολο του χρόνου των δύο σκελών του αγώνα θα καθορίσει και την θέση του κάθε αθλητή στην κατάταξη διεκδίκησης των επάθλων του αγώνα. 

Οι χώροι παρακολούθησης της ανάβασης για τους θεατές, θα είναι ιδιαίτερα σημασμένοι. Στο σημείο αυτό θέλουμε να παρακαλέσουμε τους θεατές να ακολουθούν τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης, για να απολαύσουν το θέαμα, παρακολουθώντας από ασφαλή σημεία. 

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους θεσμικούς χορηγούς μας, τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τους δύο χορηγούς του αγώνα μας SEAJETS και ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας: talkradio 989, real fm, σκαι, edopeloponnisos.gr, kokkinhshmaia.gr, sportime, fly και engine power, και όλους όσοι με την αρωγή και την βοήθεια τους, συντελούν στην διεξαγωγή του αγώνα μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτρης Ορφανός: Για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τα παιδιάς μας, για τους γονείς μας

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος του Ναυπλίου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2025

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αγώνας Santa Run, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 17.00,

AGGELOS DRITSAS

ΝΟΣΟΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Φωταγωγήθηκε απο την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του δήμου

AGGELOS DRITSAS

Από 1η Μαρτίου αρχίζει το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών από την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων των ΕΛΤΑ

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα ουσιαστικά μια οικογενειακή παράδοση έφτασε στο τέλος της. ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΡΙΤΣΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Δεκτός από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό έγινε λίγο νωρίτερα ένας Ναυπλιώτης που διαπρέπει στο εξωτερικό.

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2025

AGGELOS DRITSAS