ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου – Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Ήταν μόλις 10 ημερών όταν έγινε ο μεγάλος σεισμός της Καλαμάτας στις 13 Σεπτεμβρίου 1986. Ανασύρθηκε ζωντανή μετά από 26 ώρες κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της που είχε ισοπεδωθεί. Και τώρα, στα 38 της χρόνια, πέθανε ξαφνικά, ενώ ήταν τριών μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ο λόγος για την Μαρία Αθανασοπούλου, που πέθανε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της, προκαλώντας πένθος στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα βρισκόταν με το παιδί της στο σπίτι της, όταν υπέστη βαρύ επιληπτικό επεισόδιο με ακαμψία. Όμως δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ.

Ζωντανή αλλά με προβλήματα υγείας

Η Μαρία Αθανασοπούλου είχε γίνει γνωστή σε όλη τη χώρα το 1986, όταν η ίδια δεν καταλάβαινε τίποτα, μετά τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή της Καλαμάτας.

Οι διασώστες την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ η ίδια έφερε μεγάλο τραύμα στον αυχένα από σίδερο. Αν και κατάφερε να ζήσει, σε όλη της τη ζωή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ήμουν στην κούνια μου. Αυτό που με έσωσε ήταν το σίδερο από την κουνουπιέρα, το οποίο, όμως, μπήκε στον αυχένα μου. Με είχαν για νεκρή, οι γονείς μου το έμαθαν από τις ειδήσεις ότι είμαι ζωντανή», είχε πει στο Star το 2023, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χριστός Ανέστη : ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στην Κρήτη η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Κολυμβητήριο, ένα στοίχημα γενεών το κέρδισε η δική μας

AGGELOS DRITSAS

Προσωπικό για το τμήμα service ζητάει κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας σήμερα: Γι’ αυτό ας θυμηθούμε τι σημαίνει οικογένεια, και δη ελληνική οικογένεια

AGGELOS DRITSAS

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Επικίνδυνα τα τηγανητά, αλλά τελικά πόσο υγιεινό είναι το ψήσιμο στα Air Fryer;

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο Την πίτα της έκοψε η Νέα Εποχή BINTEO 2

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φιλετίνια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

AGGELOS DRITSAS

25χρονος στο Άργος συνελήφθη με μικροποσότητα κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο Άργος για την ανίχνευση διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

AGGELOS DRITSAS