ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στιμάγκα Κορινθίας

Επί ποδός θα βρίσκονται όλο το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Στιμάγκα Κορινθίας. Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, μέσω ανάρτησής του, «πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αλλά εστίες που θα δουλευτούν όλο το βράδυ από τους πυροσβέστες, τον δασάρχη και τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο όλο το βράδυ θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίσουν τις διάσπαρτες εστίες περιμετρικά της χαράδρας ενώ το πρωί με τη συνδρομή των εναερίων μέσων και τις ρίψεις νερού από αέρος θα προσπαθήσουν να σβήσουν και τις τελευταίες εστίες εντός της χαράδρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά περιμετρικά της χαράδρας επηρέασε καλλιέργειες όπως αμπέλια και σταφίδες. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, στην περιοχή, αύριο το πρωί, δεν θα πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία για την πορεία της κατάσβεσης της φωτιάς, δεδομένου ότι με το πρώτο φως της ημέρας θα υπάρξει και η συνδρομή των εναερίων μέσων.

Στο επιχειρησιακό κέντρο της Π.Υ. που έχει στηθεί στο φράγμα της Νεμέας, κοντά στον Ασωπό ποταμό, βρέθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Συμμετείχε σε σύσκεψη για το θέμα της φωτιάς με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, αλλά και άλλους θεσμικούς παράγοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους εκτελεσθέντες του μαρτυρικού χωριού των Λιμνών

AGGELOS DRITSAS

Ο Βασίλης Κατσαούνης συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη “Αλλαγη Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

«Με τις Μπάντες» το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας στην ΕΡΤ (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ποια θέματα θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας την Δευτέρα 22 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία των κατοίκων της περιοχής.

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στα ορεινά χωριά μας,διανομή αλατιού και έλεγχος δρόμων για τυχόν προβλήματα

AGGELOS DRITSAS

Σε ισχύ ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας – Βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες

AGGELOS DRITSAS

Δημιουργούνται Αγροτικά Τμήματα στα Επιμελητήρια

AGGELOS DRITSAS

Παραδόθηκε 19χρονος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του 3χρονου

AGGELOS DRITSAS

Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Τραυματίας ο μοτοσικλετιστής

AGGELOS DRITSAS