ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Εθνικό Ωδείο Κρανιδίου ξεκινάει για άλλη μια χρονιά τμήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής – Μουσικής Προπαιδείας, για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας από 2 έως 6 ετών.

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, τα παιδιά απολαμβάνουν τα οφέλη της μουσικοκινητικής αγωγής και έρχονται για πρώτη φορά σ’ επαφή με το μαγικό κόσμο της μουσικής, µε πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Οδηγούνται σε ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και αποκτούν μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, το χορό, τη ζωγραφική, το θεατρικό παιχνίδι και το τραγούδι, την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Το παιδί μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική εργασία μαθαίνει να συνεργάζεται, να μοιράζεται και να κοινωνικοποιείται. Μαθαίνει επίσης να εξοικειώνεται και να επικοινωνεί μέσα από την μουσική, να πειθαρχεί και να γίνεται υπεύθυνο.

Εκφράζεται, δημιουργεί, αλλά κυρίως είναι ευτυχισμένο.

Το τμήμα δίνει την δυνατότητα στο παιδί να γνωρίσει διάφορα μουσικά όργανα και ν’ αναπτύξει το μουσικό αισθητήριο του, χωρίς να απαιτείται μελέτη στο σπίτι.

Για πληροφορίες – εγγραφές:

2754023805

6933435050

κ. Τούσσα Ντέμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σεισμός μικρής εντάσεως στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία τα εγκαινια του 10ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων “Γεύσεις και Όψεις” στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Γιάννη Γεωργόπουλου στην κοπή της πίτας του Λαογραφικού κέντρου. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στο Πάσχα ποντάρουν για οικονομική ανάσα οι έμποροι

AGGELOS DRITSAS

“Πολιτιστική Ναυπλιάδα 2025” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το Άργος BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή: Μηδενικές μεταθέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

“Σαφάρι” για χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα

AGGELOS DRITSAS

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Φείδωνα Άργους

AGGELOS DRITSAS

Απεργία 20 Νοεμβρίου: Ανακοίνωση τώρα για Μετρό και Τραμ – Πώς θα κινηθούν;

AGGELOS DRITSAS

Γενικής Συνέλευσης της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

AGGELOS DRITSAS