ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Tη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» ειδικά για ξενοδοχεία και καταλύματα, έχοντας καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου.

Σύμφωνα με χθεσινή  ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, τα παραπάνω ανέφερε ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Ενεργειακών Πολιτικών και Ενεργειακής Αποδοτικότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σουρής, τοποθετούμενος στην 8η συνάντηση EUREM Alumni, που πραγματοποιήθηκε προχθές από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με κεντρικό αντικείμενο διαλόγου, φέτος, τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για την ενεργειακή απόδοση και την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΕ) 2023/955, η οποία δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο 2023.

Κατά τη διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης, ο Γ. Σουρής, ανακοίνωσε επίσης ότι εντός του 2024 το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τη νέα έκδοση του Οδηγού Ενεργειακών Ελέγχων, ενώ σε θέματα ενέργειας αναφέρθηκε και ο Γ. Γλυνός, στέλεχος του τμήματος ενεργειακής αποδοτικότητας του υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Από τον διάλογο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε επίσης ότι το υπουργείο έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη διαδικασία ενσωμάτωσης στο εθνικό δίκαιο, το 2025, της ΕΕ οδηγίας 1791/9/2023, βάσει της οποίας θα εφαρμοστούν -για τις υπόχρεες επιχειρήσεις στους ενεργειακούς ελέγχους- κριτήρια κατανάλωσης ενέργειας τελικής χρήσης, με ταυτόχρονη κατάργηση των παρόντων οικονομικών κριτηρίων τζίρου και αριθμού υπαλλήλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δράση από το 1ο Λύκειο Ναυπλίου στο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ εντάχθηκε ο Δήμος Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η ενημερωτική δράση της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου για τον Μητρικό Θηλασμό

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ετοιμάζει αίτημα για κήρυξη έκτακτης ανάγκης λόγω του καιρικού φαινομένου

AGGELOS DRITSAS

Ακραίες θερμές αέριες μάζες και στην Ελλάδα από την Κυριακή έως την Τρίτη

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Εργασίες διαγράμμισης θέσεων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τους μαθητές της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

𝝙𝝦𝝤𝝡𝝤𝝨 𝝚𝝥𝝞𝝙𝝖𝝪𝝦𝝤𝝪 – 𝝟𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝜𝝨

AGGELOS DRITSAS

Η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επώνυμο της στα social media

AGGELOS DRITSAS

Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας

AGGELOS DRITSAS

Μάθε που ψηφίζεις

AGGELOS DRITSAS

Η διπλή τραγωδία στα Σφακιά και ο 3ος της παρέας που έμεινε στο Ρέθυμνο και σώθηκε!

AGGELOS DRITSAS