ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικείες ομάδες μπάσκετ στο Άργος ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του μαστού

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΄Αργους, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπάσκετ Α2 Κατηγορίας μεταξύ των γυναικείων ομάδων, ΔΑΝΑΟΙ Α.Ο. ΑΡΓΟΥΣ και ΠΟΡΦΥΡΑ Α.Ο.Φ. ΠΕΙΡΑΙΑ.

Με αφορμή τον Οκτώβριο που είναι μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ήταν εκεί, για να ευαισθητοποιήσει τις κοπέλες των ομάδων, να τις ενημερώσει για τον καρκίνο του μαστού και για την πρόληψή του και να τους μοιράσει αναμνηστικά και ενημερωτικά φυλλάδια.

Η αξία της πρόληψης είναι αδιαμφισβήτητη και ως άνθρωποι, ως Σύλλογος, και ως κοινωνία, έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε, να προσεγγίζουμε και να μεταδίδουμε την αξία της πρόληψης, μιας και «το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν».

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο, προσφέροντας συνεχώς, αβίαστα και άδολα το χέρι βοήθειας, συμπαράστασης, κατανόησης και ενσυναίσθησης που όλοι δικαιούμαστε και αξίζουμε!!!

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Α.Ο. ΔΑΝΑΟΙ ΑΡΓΟΥΣ για την ευγενική φιλοξενία και την πρόθυμη ανταπόκριση!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάντηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δώρο Πάσχα 2024: Πότε μπαίνει – Τι ισχύει με ΟΑΕΔ, συνταξιούχους, ιδιωτικό τομέα

AGGELOS DRITSAS

Η κοπή της βασιλόπιτας στο Ionian TV

AGGELOS DRITSAS

Ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και ζωής έστειλαν το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει ο Ι.Ν. της Παναγίας της Πορτοκαλούσας στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ζωοδόχος Πηγή Κεφαλαρίου Άργους ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Υπερδιπλασιάστηκαν οι αιτήσεις ρύθμισης οφειλών

AGGELOS DRITSAS

Οι παραλίες του Δήμου Άργους Μυκηνών είναι εκτός των άλλων έτοιμες να υποδεχτούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Η ανακοίνωση της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για το δυστύχημα στη Στέρνα

AGGELOS DRITSAS

Νέα τροπή για το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών – «Ήταν στημένη δουλειά» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ασθενής κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές σε νοσοκομείο

AGGELOS DRITSAS