ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τη θυροκολλημένη από δικαστική επιμελήτρια έγγραφη πρόσκληση προς εμένα, της δημοτικής παράταξης “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, με την οποία καλούμαι να παρευρεθώ σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει αύριο ή μεθαύριο σε ώρες που μου καθορίζονται στην εν λόγω πρόσκληση στο γραφείο του επικεφαλής αυτής.

Στο κείμενο αυτό καλούμαι να εκφράσω τις “αιτιάσεις, απόψεις και ισχυρισμούς” μου σχετικά με τον τρόπο που αποφασίζω και ψηφίζω στο δημοτικό συμβούλιο και ότι “ψηφίζω αντίθετα και δεν ταυτίζομαι με την άποψη της παράταξης”.

Το κείμενο αυτό είναι ένα κείμενο βαθιά προσβλητικό προς εμένα, την προσωπικότητα και τη μέχρι τώρα πολιτική μου διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση και το μαχόμενο αγροτικό συνδικαλισμό.

Σαράντα χρόνια δε φοβήθηκα ποτέ, δεν κρύφτηκα και δε μετείχα σε υπόγειες συμφωνίες και συναλλαγές. Είμαι από τους ιδρυτές της παράταξης, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπαιωάννου, πιστεύοντας στην πολιτική ηθική και ακεραιότητά του στην οποία ακόμη πιστεύω και την οποία τιμώ, όπως και άλλων συνιδρυτών και συνυποψηφίων μου, πολλών που μάχονται ακόμα και σήμερα για το καλό του Δήμου, την αλλαγή σελίδας στην πολιτική ηθική και πρακτική στο Δήμο μας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι και κάποιες δεν εγκλιματίστηκαν ποτέ στην παράταξη, τη χρησιμοποίησαν πρόσκαιρα γιατί έτσι τους συνέφερε τότε αλλά τώρα είναι έτοιμοι “να γυρίσουν στο μαντρί” από το οποίο ποτέ ουσιαστικά δεν έφυγαν και να κατηγορήσουν εμένα για ενδοτισμό.

Κάθε μέρα βρίσκονται όλοι μαζί, εκείνα τα μέλη μας που κατηγορούσαν την προηγούμενη Δημοτική αρχή στις εκλογές, μαζί με τους ηττημένους που έστειλε ο λαός στα σπίτια τους. Όλοι αυτοί σχεδιάζουν να εγκλωβίσουν τον επικεφαλής της “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Παναγιώτη Παπαιωάννου, με σκοπό να αλώσουν την παράταξη και να με εξοντώσουν πολιτικά τόσο εμένα όσο και πολλά άλλα στελέχη που εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα ιδανικά και τις εξαγγελίες της ίδρυσης της παράταξης και για το λόγο αυτό στελέχη όπως εγώ αλλά και άλλοι τους στεκόμαστε εμπόδιο.

Σε λίγο καιρό θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες τους και θα είναι πάλι μέλη στο πολιτικό καρναβάλι στο οποίο ανήκαν.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι με κλήσεις σε απολογία και πολιτικούς τραμπουκισμούς δε φοβάμαι και δε φιμώνομαι. ΔΗΛΩΝΩ λοιπόν ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών, προασπίζοντας όλα όσα με έκαναν μαζί με πολλούς άλλους να ιδρύσουμε την παράταξη το τέλος του 2022. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλό αγώνα για τους συνδημότες μου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια από το 2002 μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην αίθουσα του Βουλευτικού η συναυλία του Μεικτού Πολυφωνικού Σχήματος της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου,

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Π.Ε. Αργολίδας για το νέο έτος 2025

AGGELOS DRITSAS

Γεύσεις Παράδοσης: 8η Γιορτή Πατάτας στα Δίδυμα Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στην Νέα Κίο: έφυγε από την ζωή ο 22χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά .

AGGELOS DRITSAS

Πολύ αξιόλογο είναι το έργο που παράγει ο Δήμος Ναυπλιέων στον τομέα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Αποχή των δικηγόρων ως και 12 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Πρεμιέρα για το “Sinatra! Eternity” με φόντο το Μπούρτζι στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Βαγγέλης Λαμπρόπουλος :Eίχα την τεράστια τιμή να βραβευτώ ,στα πλαίσια επιστημονικής ημερίδας της Ένωσης ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων

AGGELOS DRITSAS

30 καταγγελίες την ημέρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

AGGELOS DRITSAS

«Ήρθα να με συλλάβετε γιατί χτύπησα ανήλικο»

AGGELOS DRITSAS

Το 1000 Miglia Experience στο Ναύπλιο(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS