ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ναύπλιο: Εκθεση βιβλίου από Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου

Από Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο η καθιερωμένη και καταξιωμένη έκθεση Βιβλίου. Στο γνωστό σημείο, στην πλατεία Ωνάση.

Ενας θεσμός και μια πρόκληση, ιδιαίτερα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου, για να ενημερωθούν, να πλησιάσουν στην ελληνική και παγκόσμια βιβλιογραφία, να «χαϊδέψουν» τα εξώφυλλα της ανθρώπινης δημιουργίας του πνεύματος και της τέχνης, στη σκιά του Παλαμηδιού και υπό το φως του φεγγαριού.

Μια έκθεση με παράδοση δεκαετιών, γνωστή πλέον στο πανελλήνιο.

Καθημερινά, 19.00 – 24.00.

Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 50 εκδοτικοί οίκοι με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους και διαχρονικούς τίτλους.

Στο περίπτερο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών φιλοξενούνται βιβλία των μελών της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, και κάθε συγγραφέα που ζει ή γεννήθηκε στην Αργολίδα όπως επίσης και βιβλία που αναφέρονται στο Ναύπλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο υφ. Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου ΝΔ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του 3on3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό»

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: Κόμβος Ταμπάκη- Τροχαίο με τραυματισμό του οδηγού μηχανής delivery ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία με “Μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο

AGGELOS DRITSAS

Πολιτισμός παντού στον Δήμο Ναυπλιέων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο του Λαζάρου αναβιώνει στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου του κρασόκτιστου στην παραλία Καραθώνας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Έναρξη του Τριωδίου στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Όταν ο Νικηταράς ζητούσε το τζαμί στο Ναύπλιο να γίνει θέατρο

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Κυριακή της ορθοδοξία.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου 9 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2024

AGGELOS DRITSAS