ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ο Δήμος Ερμιονίδας σας ενημερώνει, σύμφωνα με την  Απόφαση που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κ ότι σήμερα, Τετάρτη 10/07/2024, προβλέπεται μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς για τον Δήμο μας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας σας ενημερώνει, σύμφωνα με την  Απόφαση που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το έγγραφο του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος ΠΕ.ΔΥ.Δ. Πελοποννήσου(Π.Υ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ), ότι σήμερα, Τετάρτη 10/07/2024, προβλέπεται μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς (κατάσταση: red code) για τον Δήμο μας.

Εφιστούμε την προσοχή όλων των πολιτών και παρακαλούμε να αποφεύγετε κάθε δραστηριότητα στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει σπινθήρα και πυρκαγιά.

Να τηρήσετε στο ακέραιο όλα τα μέτρα της πολιτικής προστασίας προς αποφυγή και πρόληψη κάθε ενδεχομένου πρόκλησης πυρκαγιάς, διότι οι μέρες που διανύουμε, λόγω του καύσωνα και των ισχυρών ανέμων είναι κρίσιμες.

Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε φλόγα, να ειδοποιήσετε αμέσως το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου ή καλέστε το 112.

Επαγρυπνούμε άπαντες, ώστε εάν προκύψει οποιαδήποτε απευχόμενη πυρκαγιά, η ετοιμότητά μας να είναι αυτή που θα μας δώσει το προβάδισμα και θα καθορίσει το αποτέλεσμα, και να μην ζήσουμε ξανά την αγωνία των πυρκαγιών του περασμένου μήνα σε Δάρδιζα και Κρανίδι, καθώς και να μη δούμε στον τόπο μας, εικόνες που σήμερα θλίβουν όλη την Ελλάδα.

Καλούμε ακόμη κάθε πολίτη και κάθε επαγγελματία που διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα, να τα έχουν σε ετοιμότητα, και πλήρη, ώστε αν παραστεί ανάγκη να συνδράμουν στο έργο των υπηρεσιών. Επίσης, και οι αγρότες που διαθέτουν γεωργικά μηχανήματα, τρακτέρ με κατάλληλο εξοπλισμό και εξαρτήματα, που μπορούν να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης πιθανής πυρκαγιάς να βρίσκονται και αυτοί σε ετοιμότητα.

Τέλος, διαβεβαιώνω πως οι Υπηρεσίες και τα όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Η πρόληψη, η ετοιμότητα και η εγρήγορση θα μας βοηθήσουν.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

112

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου: 275440 22199

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,

Ιωάννης Γεωργόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου: Yπάρχουν άνθρωποι που πονάνε περισσότερο – Είναι αυτοί που έπαθαν ζημιές

AGGELOS DRITSAS

Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Από τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Πολιτισμού Ερμιονίδας του Κωστή Σκούρτη.

AGGELOS DRITSAS

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γιορτάσαμε με χαρά το έθιμο της Τσικνοπέμπτης

AGGELOS DRITSAS

“Ημέρα μνήμης των Ευεργετών & Δωρητών του Δήμου Ερμιονίδας”

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ ΓΙΑ ΝΕΡΟ – ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης- ΚΔΑΠ Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,Ιωάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου : Θέλουμε Ουσιαστική Ανακύκλωση

AGGELOS DRITSAS

Η ΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλες αλήθειες το συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε και επιτέλους “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ& ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ” 

AGGELOS DRITSAS