ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Δευτέρα 29 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες (δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.λπ.), η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων κ.α.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η οποιασδήποτε χρήση πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις.

Τέλος, ισχύει η απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές NATURA, δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιοχές,

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://civilprotection.gov.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Απομάκρυνση αντικειμένων από τις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 21 & 22 Οκτωβρίου στον ιστορικό δρόμο της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Καλημέρα!!! Νέο Ξεκίνημα με όρεξη για δουλειά και προσφορά για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας!!!!

AGGELOS DRITSAS

Ο Σκακιστικός Σύλλογος “Περσέας” Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Παπαφλέσσεια: Η Καλαμάτα υποδέχεται τον παγκόσμιο στίβο – Γιάννης Μαντζούνης: «Αναβαθμίζουμε το μίτινγκ»

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιηθηκαν τα εγκαίνια για τον νέο φωτισμο του ναού του Ποσειδώνα, στο ακρωτήρι του Σουνίου

AGGELOS DRITSAS

Προσυνεδριακή Συνάντηση | Αθήνα | ΚΕΔΕ live

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης: Η τοξικότητα αυτών των εκλογών δεν έχει προηγούμενο!

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε οικία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την μεταφορά νερού από τον Ανάβαλο στην Ασίνη

AGGELOS DRITSAS

 Κοπή πίτας με Νάντια Γιαννακοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαϊου 2024, Εορτάζει και πανηγυρίζει το γραφικό εκκλησάκι

AGGELOS DRITSAS